Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”

Anunţul momentului pentru FCSB făcut de Gigi Becali: ”E 100%!”

FCSB Publicat pe 14 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21057509/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019-2.jpg

Chiar dacă primele două decizii date de Tribunalul din Bucureşti şi de Curtea de Apel nu i-au fost favorabile, Gigi Becali este convins că FCSB va câştiga procesul pentru palmares cu CSA Steaua la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

ÎCCJ urmează să se pronunţe joi, pe 16 martie, după ce pe 2 martie judecătorii au decis să amâne o sentinţă definitivă. Becali aşteaptă cu optimism termenul. Latifundiarul susţine că FCSB va recupera chiar şi marca Steaua, nu doar palmaresul.

Optimism total din partea lui Gigi Becali

”100% câştigăm palmaresul, după cum s-au comportat. Sunt decizii, la Rapid, Timişoara... Când câştigi şi palmaresul, câştigi şi marca notorie. Începe numărătoarea, câştigăm tot!”, a declarat Gigi Becali. 

Mai mult decât atât, patronul celor de la FCSB a anunţat că echipa sa va câştiga campionatul pe Ghencea. Ultimul titlu adjudecat de gruparea sa a fost cel din sezonul 2014-2015.

”Nu mai este România sănătoasă, dacă trecem peste detalii. Vin, iau o echipă, bag milioane, 30 de milioane, o salvez, apoi vin şi spun că a furat-o Becali. Luăm şi nu lăsăm omul să-şi facă treaba, cum nu m-au lăsat pe mine şi în continuu doar şicane. Joacă pe coclauri la Buzău, la Piteşti... Nu mai facem România sănătoasă. M-a durut pe mine şi am zis ce să fac? Sunt prea mic. Sunt şicane, dar sunt tăbăcit. Le aşază Dumnezeu pe toate. 

Ştii ce avem noi acum? Judecătorii. Nu pleacă în străinătate precum doctorii, că au salarii bune. A venit o echipă de judecători tineri, iar justiţia se va face acum, o să vedeţi în câţiva ani. Justiţia, sănătatea şi educaţia contează. 

Judecatorii le pun la punct. O să vedeţi, judecători tineri, deştepţi şi le vom câştiga pe toate şi vom câştiga şi pe Ghencea şi din etapa a şaptea, a opta să jucăm pe Ghencea şi să fim campioni!”, a completat patronul celor de la FCSB. 

Pe 5 iulie 2019, Tribunalul Bucureşti, în primă instanţă, a decis că CSA Steaua este deţinătoarea palmaresului din 1947 până în 2003.

Hotărârea a fost atacată la Curtea de Apel. Pe 28 iunie 2021, aceasta a decis că CSA Steaua are palmaresul din 1947 până în 1998, an în care secţia de fotbal a fost preluată în administrare de AFC Steaua, deţinută la acea vreme de Viorel Păunescu.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele