Ultima oră
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc
VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”

Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

Barcelona Publicat pe 29 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21540176/1/profimedia-0842369856.jpg

Erlig Haaland a semnat cu Manchester City în vara anului 2022, atunci când campioana Angliei i-a plătit Borussiei Dortmund 60 de milioane.

Atacantul norvegian are în contractul său o clauză de reziliere în valoare de 175 de milioane ce va putea fi activată în vara anului 2025.

Jurnalistul Jota Jordi îl vede pe Haaland la Barcelona

Deşi Real Madrid şi-a arătat interesul pentru superstarul lui Manchester City, în cursa pentru semnătura acestuia ar putea intra chiar marea rivală din Spania.

Jota Jordi, un jurnalist catalan, a spus cu încredere că Haaland va juca pentru Barcelona peste un an şi jumătate, de la începutul sezonului 2025/2026.

Cu toate acestea, este puţin probabil ca această mutare să aibă loc, deoarece Barcelona se confruntă cu probleme mari financiare, iar clauza de 175 de milioane de euro ar putea fi o sumă mult prea mare pentru catalani.

„Îndrăznesc să spun că Haaland va juca pentru Barcelona într-un an şi jumătate”, a spus Jota Jordi, potrivit Sport.es.

  • 32 de goluri a marcat Erling Haaland în acest sezon pentru Manchester City, fiind golgheterul din Premier League

Neymar ar putea reveni la Barcelona

Accidentat de aproape jumătate de an, Neymar pregăteşte o revenire de senzaţie în Europa.

 

Ajuns în vară la Al Hilal, fotbalistul brazilian nu mai este atât de vrăjit de mirajul petrodolarilor, iar acum vrea să se întoarcă la Barcelona, formaţie pentru care a evoluat timp de patru sezoane.

Presa din Spania a dezvăluit că Neymar discută foarte des Joan Laporta, iar spectaculoasa revenire ar urma să aibă în loc în 2025, atunci când se termină contractul brazilianului cu Al Hilal.

„Neymar şi Laporta vorbesc în mod regulat, şi există dorinţa din partea atacantului de la Al-Hilal de a se alătura echipei Barcelona odată ce perioada sa în Arabia Saudită se încheie.

În vârstă de 32 de ani, el se recuperează după o ruptură a ligamentului încrucişat anterior suferită în luna septembrie şi va rămâne liber de contract în vara anului 2025, când ar putea semna pe gratis, la vârsta de 33 de ani". au notat jurnaliştii de la Football Espana.

105 goluri marcate şi 80 de pase decisive în 186 de meciuri sunt cifrele lui Neymar din perioada în care a evoluat în Catalunia. Ajuns la Barcelona de la Santos, brazilianul a mai evoluat şi la PSG, înainte să ajungă la Al Hilal.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele