Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Anunţul oficialului FRF după ieşirea lui Dorinel Munteanu din meciul cu Dinamo. ”Trebuie să se potolească! Este şi recidivist”

Oțelul Galați Publicat pe 19 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21497344/1/dinamo-bucuresti-otelul-galati-superliga-superbet-18-02-2024.jpg

Mihai Stoichiţă a criticat ieşirea lui Dorinel Munteanu din partida Dinamo - Oţelul 3-1.

Dorinel Munteanu a fost eliminat în partea a doua a meciului, în minutul 75, în urma unui gest grosolan. Antrenorul Oţelului a văzut direct cartonaşul roşu după ce l-ar fi înjurat pe arbitrul asistent.

În urma acestui moment, centralul Andrei Moroiţă nu a stat pe gânduri şi i-a arătat lui Dorinel Munteanu cartonaşul roşu. Tehnicianul moldovenilor va rata partida cu Farul din runda viitoare şi are şanse mari să o rateze şi pe cea cu CFR.

Mihai Stoichiţă l-a sfătuit pe Dorinel Munteanu să îşi controleze reacţiile şi să se liniştească, pentru că pe termen lung va avea doar de pierdut.

”Trebuie să se potolească şi îmi permit să îi dau acest sfat pentru că nu este în regulă. Sarabanda asta de scandaluri pe care o are de ceva vreme continuă. Să aibe grijă pentru că e păcat de el, un antrenor bun pe care l-am lăudat până mai acum trei etape, dar nu ştiu ce se întâmplă.

Nu este în regulă şi este bine să se echilibreze. Nu ştiu cumva dacă e şi recidivist. Este păcat, este păcat de munca lui până la urmă. Gândeşte-te la ce meciuri are şi Farul şi CFR”, a spus Mihai Stoichiţă, conform Fanatik.ro.

VIDEO | Dinamo - Oţelul 3-1

Dinamo a învins, duminică seara, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia gălăţeană Oţelul, în etapa a 26-a din Superligă. Confruntarea de pe ”Arcul de Triumf” a fost LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro!

Dinamo a reuşit să deschidă scorul încă din minutul 3, prin Dennis Politic, iar gălăţenii au egalat dintr-un penalti controversat dictat de arbitrul Andrei Moroiţă. A transformat Alexandru Pop, în minutul 17, dar Hakim Abdallah a oferit o nouă pasă de gol în minutul 34 şi Gnahore a adus în avantaj gazdele.

În minutul 78, arbitrul a dictat penalti pentru Dinamo, iar Hakim Abdallah a transformat pentru 3-1 scor final.

Dinamo a urcat pe poziţia a 15-a în urma acestui succes, cu 22 de puncte, în timp ce Oţelul are 31 de puncte şi este pe locul 11 în ierarhia din Superliga României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele