Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Anunţul zilei în Marca: Real nu va mai juca pe Bernabeu până în ianuarie! Unde se mută galacticii

Real Madrid Publicat pe 11 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19358326/1/distef.jpg

Cotidianul spaniol Marca anunţă astăzi că Real Madrid a decis să joace finalul de sezon pe alt stadion decât Santiago Bernabeu, urmând să-şi compenseze abonaţii pentru cele 6 meciuri pe care ar fi trebuit să le mai dispute pe teren propriu până la finalul campionatului.

Mai mult, galacticii ar putea sta departe de casă până în ianuarie 2021, în condiţiile în care e puţin probabil ca LaLiga să permită disputarea meciurilor cu spectatori în acest an.

Astfel, Real Madrid a ales să dispute partidele la baza de pregătire Valdebebas, un complex sportiv aflat la periferia capitalei Spaniei.

În plus, tot pe Valdebebas s-ar putea juca şi meciul din sferturile Champions League, în cazul în care echipa lui Zidane va întoarce soarta calificării în dubla cu City.

Clubul a primit deja permisiunea Ligii din Spania ca meciurilie să se dispute la Valdebebas, pe stadionul Alfredo Di Stefano, după ce instalaţiei de nocturnă i-au fost aduse îmbunătăţiri pentru a corespunde standardelor TV pentru LaLiga şi Champions League. A fost instalată inclusiv o cameră VAR şi bannere LED pentru reclame, notează Marca.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele