Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

Ape tulburi la Craiova: Reghecampf nu mai vrea să plece în termenii lui Rotaru. Ultimele informaţii din Bănie

CS Universitatea Craiova Publicat pe 11 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20737104/1/reg.png


Laurenţiu Reghecampf (46 de ani) şi-a schimbat planurile pe ultima sută de metri şi nu mai e de acord cu condiţiile lui Mihai Rotaru pentru o despărţire amiabilă de Universitatea Craiova. Antrenorul plănuia să meargă la Cluj, pentru meciul de retragere al lui Adrian Mutu, dar a renunţat la idee pentru a fi prezent la reunirea oltenilor, duminică, şi a avea o nouă rundă de discuţii cu patronul din Bănie.
 
În cursul zilei de joi, Rotaru şi Reghecampf s-au întâlnit în Bucureşti pentru a stabili termenii ruperii contractului, iar cele două părţi păruseră că au căzut de acord asupra plăţii a două salarii pentru antrenor şi staff-ul acestuia, nu a clauzei de 300.000 de euro. Până vineri, însă, ambii s-au răzgândit, iar situaţia a rămas "în aer". Între timp, suporterii Craiovei l-au presat pe Rotaru să nu-l demită pe Reghe şi să îmbunătăţească lotul de jucători pentru a ataca titlul, iar situaţia a escaladat.
 
Reunirea lotului oltenilor e programată pentru duminică, 12 iunie, iar gsp.ro anunţă că Reghecampf nu mai vrea să renunţe atât de uşor la post şi că se va prezenta la reîntâlnirea cu jucătorii. Fostul fundaş dreapta nu are de gând să conducă antrenamentul, ci să se aşeze din nou la masa discuţiilor cu Mihai Rotaru, gândurile sale fiind fie să continue pe "Ion Oblemenco", fie să obţină despăgubiri financiare mai mari pentru o demitere, mai ales că înţelegerea scrisă prevede o clauză de reziliere unilaterală în valoare de 300.000 de euro.
 
În acest context, Rotaru se gândeşte din ce în ce mai serios să-l aducă la cârma echipei pe Laszlo Balint, antrenor pe care-l apreciază pentru munca depusă la UTA Arad şi care, de curând, a refuzat o ofertă din partea lui Valeriu Iftime pentru a-i urma lui Marius Croitoru pe banca celor de la FC Botoşani.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri