Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Apelează la un anticariat care cumpără cărţi şi fă-ţi spaţiu pentru sport acasă

Noutăți Publicat pe 14 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/20506521/1/looksport.jpg

Poate crezi că trebuie să te afli într-un anumit loc pentru a face exerciţii fizice, dar nu este mereu necesar. Sălile de sport sunt cu siguranţă motivante, dar iti poti face o rutină zilnică de a face sport şi acasă. Lipsa accesului la sălile de sport, parcuri, sunt de asemenea o scuză obişnuită pentru a evita sau a amâna efortul fizic. Dacă există motivaţie, te poţi antrena cu uşurinţă inclusiv în spaţii mai mici.

Cum să-ţi amenajezi spaţiul de antrenament într-o cameră mică

Deşi nu ai nevoie de multe echipamente pentru a te antrena în linişte într-un spaţiu mic, câteva piese cheie te vor ajuta să reduci zgomotul.

1.Foloseşte o saltea pentru gimnastică

Nu numai că îţi va oferi aderenţă care te împiedică să aluneci, dar dacă locuieşti într-un bloc de apartamente îţi oferă şi amortizare pentru exerciţiile pe podea şi ajută la atenuarea sunetului.

2.Investeşte în căşti fără fir

Muzica ar putea fi cheia motivaţiei tale de fitness, dar nu toată lumea vrea să audă ce gen muzical asculţi la şapte dimineaţa. Investeşte într-o pereche de căşti wireless de bună calitate şi vecinii tăi îţi vor mulţumi.

3.Alege doar echipamentele de care ai nevoie

Unele exerciţii fizice presupun doar folosirea propriei greutăţi corporale, pe când altele se pot efectua folosind anumite obiecte pe care le ai deja în casă, cum ar fi: un scaun sau sticle cu apă.

Dacă, totuşi, eşti un fan al folosirii echipamentelor sau doreşti să faci o varietate de exerciţii, gândeşte-te să investeşti în echipamente de gimnastică care nu-ţi ocupă mult spaţiu de depozitare, cum ar fi: gantere, benzi elastice cu rezistenţă variabile sau cu suspensie.

Cel mai indicat ar fi să apelezi la un anticariat ce cumpără cărţi

Un anticariat cumpără cărţi şi este soluţia perfectă pentru a-ţi crea spaţiu mai mult pentru mişcare, mai ales într-un apartament mic. Prin intermediul acestui serviciu poţi să scapi de cărţile vechi, deja citite, dar şi de biblioteca ce-ţi ocupă un perete întreg util pentru diversificarea exerciţiilor fizice.

Unde găseşti un anticariat care cumpără cărţi?

Printre Carti este un anticariat ce cumpără cărţi cu o experienţă de peste zece ani în achiziţia de cărţi. Tot ce trebuie să faci este să suni la numerele de telefon 0724.856.599 / 021.314.04.73 şi să le comunici specialiştilor că vrei să-ţi lichidezi biblioteca. Dacă locuieşti în Bucureşti sau în împrejurimi, echipa se va deplasa gratuit la domiciliul tău. Deci, nu trebuie să-ţi faci grijă referitor la costuri.

Există un număr minim de cărţi pe care trebuie să le vinzi?

Răspunsul este nu. Un anticariat cum este Printrecarti.ro achiziţionează volume din toate domeniile, indiferent că ai multe sau puţine. Tu trebuie doar să te asiguri că volumele tale sunt în stare bună. Adică, să nu aibă coperţi rupte, pagini lipsă sau alte defecte majore.

Ce program de funcţionare are anticariatul?

Orarul anticariatului Printre Carti este unul flexibil. În principiu, achiziţia cărţilor se face în funcţie de programul tău. Echipa se poate deplasa şi seara, după ce-ţi închei programul de lucru. Sau dacă îţi este mai uşor, în weekend. Tu decizi cum e mai simplu pentru tine.

În plus, evaluarea şi plata se vor face pe loc. Practic, cu banii obţinuţi îţi poţi achiziţiona alte echipamente sportive de care ai nevoie. Astfel, tu vei avea un spaţiu mai mare şi luminos pentru sport, iar pasionaţii de lectură se vor bucura de cărţile tale. Contribui şi la protejarea mediului înconjurător, dar şi la bunăstarea ta şi a celor din jur.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele