Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Aproape de un miracol! Michael Schumacher ar putea reveni la o viaţă normală. ”A fost tratat astfel încât să poată reveni la o viaţă mai normală"

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 12 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19730612/1/schumacher.jpg

Michael Schumacher ar putea reveni la normal. Anunţul a fost făcut de Jean Todt, fostul colaborator al celui care a câştigat de 7 ori titlul în Formula 1. Medicii au aplicat o schemă nouă de tratament, care l-ar putea ajuta enorm pe german.

"Sunt foarte discret în această privinţă, deoarece ştim că Michael Schumacher a avut un accident serios în 2013 şi că, din păcate, a avut consecinţe foarte grave. De atunci, a fost tratat astfel încât să poată reveni la o viaţă mai normală", a dezvăluit Jean Todt, citat de Mundo Deportivo.

Fiul său a câştigat în Formula 2 şi va pilota din 2021 în ”Marele Circ”

Germanul Mick Schumacher, fiul legendarului Michael Schumacher, a câştigat, duminică, titlul mondial la Formula 2.

Schumacher, care înaintea cursei avea 14 puncte avans faţă de rivalul său Callum Ilott, s-a clasat pe locul 18 în ultima cursă a sezonului, din Bahrain, câştigată de Jehan Daruvala. Pentru a obţine titlul mondial, Ilott trebuia să încheie cursa pe primul loc sau să se claseze al doilea şi fiul lui Michael Schumacher să nu încheie în puncte. În cele din urmă, Ilott a terminat cursa pe locul 11.
Citeşte şi

Mick Schumacher va debuta în 2021 în Formula 1, el urmând să piloteze un monopost Haas. Schumacher jr. va intra în Marele Circ la 30 de ani de la debutul tatălui său, septuplu campion mondial, care a avut loc în 1991, la Marele Premiu al Belgiei de la Spa-Francorchamps.

Schumacher şi-a obţinut superlicenţa de Formula 1 câştigând campionatul FIA Formula 3, în 2018, cu Prema, înainte de a trece la Formula 2, cu aceeaşi echipă, în anul următor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele