adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

Aproape să pice şi negocierile dintre FRF şi Edi Iordănescu! O clauză din contract ar fi „speritoarea” antrenorilor

Echipa nationala Publicat de Răzvan Cîrceag pe 17 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20556458/1/fcsb-fc-arges-liga-1-casa-pariurilor-31-10-2021.jpg

Edi Iordănescu ezită să accepte oferta FRF de a prelua naţionala României, din cauza unei clauze stipulate în contract. 

Oficialii FRF se află în căutări acerbe pentru găsirea unui nou selecţioner. După ce avansaseră puternic discuţiile cu Ladislau Boloni, lucrurile au intrat în impas. 

Apoi s-au reorientat către Edi Iordănescu, dar potrivit AS.ro, s-a întâmplat acelaşi lucru. 

Totul ar fi din cauza faptului că în contractul viitorului selecţioner vor să introducă o clauză conform căreia poate fi demis, dacă nu va câştiga grupa din Nations League. O misiune nu tocmai uşoară, având în vedere rezultatele României din ultimii mulţi ani. Aceeaşi clauză ar fi avut-o pe masă şi Boloni.

Edi Iordănescu are o dorinţă puternică de a prelua naţionala, dar nu şi cu astfel de clauze.  

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri