Ultima oră
Becali a făcut anunţul! Patronul nu vrea să renunţe la fotbalistul care încă nu a strălucit la FCSB: ”Eu mai cumpăr încă şase jucători şi tu mă întrebi dacă îl dau!”

Becali a făcut anunţul! Patronul nu vrea să renunţe la fotbalistul care încă nu a strălucit la FCSB: ”Eu mai cumpăr încă şase jucători şi tu mă întrebi dacă îl dau!”
Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate
A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti
A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros

Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua

Liga II Publicat de Tudor Moisa pe 25 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21570913/1/csa-steaua.jpg

CSA Steaua îşi va schimba denumirea! Demersul fanilor a avut succes, iar clubul se va numi "Steaua Bucureşti".

Formaţia din liga secundă este înscrisă la FRF cu denumirea de "CSA Steaua", lucru ce nu le convine fanilor echipei. 

În urmă cu ceva timp, AS47 a trimis o cerere către conducerea echipei în care punctau că, din sezonul viitor, clubul de fotbal să fie înscris sub numele de "Steaua Bucureşti".

Conform iamsport, demersul a avut succes, iar conducerea a aprobat modificarea. În perioada imediat următoare, formaţia din Ghencea va face o solicitare şi către Federaţia Română de Fotbal.

În mod normal, această cerere va fi aprobată şi de FRF, astfel că "CSA Steaua" va deveni "Steaua Bucureşti", începând cu sezonul viitor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele