Ultima oră
VIDEO | Tottenham - Manchester City 0-2! Victorie importantă pentru trupa lui Guardiola! Drăguşin a fost integralist şi a avut o prestaţie solidă VIDEO | Tottenham - Manchester City 0-2! Victorie importantă pentru trupa lui Guardiola! Drăguşin a fost integralist şi a avut o prestaţie solidă
Antrenorul Marcelo Gallardo va pleca de la Al-Ittihad Antrenorul Marcelo Gallardo va pleca de la Al-Ittihad
VIDEO | Zidul Drăguşin! Românul a intervenit fabulos cu capul la şutul trimis de Bernardo Silva VIDEO | Zidul Drăguşin! Românul a intervenit fabulos cu capul la şutul trimis de Bernardo Silva
VIDEO | A încercat să intre în istorie! Ianis Hagi a vrut să îi dea gol lui Real Madrid de la mijlocul terenului VIDEO | A încercat să intre în istorie! Ianis Hagi a vrut să îi dea gol lui Real Madrid de la mijlocul terenului
VIDEO | UBT Cluj - CSM Oradea 74-69. Campioana în exerciţiu mai face un pas spre un nou titlu VIDEO | UBT Cluj - CSM Oradea 74-69. Campioana în exerciţiu mai face un pas spre un nou titlu
VIDEO | Real Madrid - Alaves, 5-0! Recital oferit de elevii lui Carlo Ancelotti! Ianis Hagi, prestaţie solidă VIDEO | Real Madrid - Alaves, 5-0! Recital oferit de elevii lui Carlo Ancelotti! Ianis Hagi, prestaţie solidă

”Ar fi o greşeală să ne bucurăm. Am jucat execrabil şi am arătat îngrozitor. Este o minune că am luat un punct!”. Gică Popescu distruge echipa naţională după egalul cu Elveţia | VIDEO EXCLUSIV

Echipa nationala Publicat pe 20 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21232226/1/captura-ecran-963.png

Reprezentativa României a remizat cu Elveţia, la Lucerna, scor 2-2, în Grupa I de callificare la Campionatul European din 2024, meci în care elveţienii au condus cu 2-0.

În aceeaşi grupă, Belarus a învins Kosovo cu 2-1 şi Israel s-a impus cu 2-1 în faţa Andorrei.

La finalul meciului, Gică Popescu a fost prezent în platoul Prima Sport şi a tras mai multe concluzii. Fostul mare internaţional nu a fost deloc impresionat de punctul obţinut de România. 

Oficialul de la Farul Constanţa a distrus echipa lui Iordănescu. El spune că jucătorii noştri au jucat groaznic. Mai mult decât atât, fostul fotbalist de de la Barcelona crede că Elveţia a fost pedepsită de fotbal, deoarece a ratat foarte multe ocazii în prima repriză. 

Gică Popescu susţine că dacă abordarea nu va fi schimbată la echipa naţională, României îi va fi foarte greu să se califice la EURO. 

Gică Popescu distruge echipa naţională după egalul cu Elveţia

”Ar fi o mare greşeală să fim entuziasmaţi după un astfel de rezultat miraculos. Cred că 80 de minute Elveţia a fost net superioară.

Dacă era 7-0 în minutul 80, rezultatul era normal. Dar fotbalul este altfel. Se spune că ocaziile se răzbună, am văzut în seara asta.

Cele mai multe ocazii ale elveţienilor au fost răzbunate de cele două singure acţiuni pe care le-a avut echipa noastră. Ar fi cea mai mare greşeală să ne îmbătăm cu apă rece. Să spunem că a fost un rezultat incredibil. 

Am jucat execrabil şi am făcut un rezultat miraculos. Echipa a arătat îngrozitor, ca în Kosovo. La 2-0 nu s-a schimbat nimic.

A încheiat prima repriză în genunchi. Este un punct uriaş, care s-ar putea să ne ajute. Dar dacă nu schimbăm ceva în abordare, va fi foarte greu să ne calificăm”, a spus Gică Popescu, la Prima Sport. 

Clasament: 1. Elveţia – 10 puncte, 2. România – 8 puncte, 3. Israel – 7 puncte, 4. Belarus – 3 puncte, 5. Kosovo – 3 puncte, 6. Andorra – un punct.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri