Ultima oră
A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti
A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"
OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii

Ar fi o mega lovitură! Risto Radunovic, dorit de o rivală din play-off a celor de la FCSB

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21570146/1/rapid-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-9-03-2024-4.jpg

Risto Radunovic a anunţat recent că vrea să plece de la FCSB.

Angajamentul muntenegreanului expiră în iarnă şi se pare că nu ar fi dispus să rămână la liderul Superligii.

Gigi Becali nu vrea să renunţe la fotbalist şi a anunţat că vrea să îi ofere o mărire salarială considerabilă: de la 10.000 de euro la 15.000 de euro.

 

 

Cei de la ProSport anunţă că apărătorul este dorit de CFR Cluj! Dan Petrescu a revenit la ardeleni, iar patronul Nelu Varga pregăteşte o campanie consistentă de transferuri.

Numeroase plecări la vară din Gruia

Începând cu 29 aprilie, Dan Petrescu va începe munca în Gruia, conform informaţiilor apărute, în aceste zile, în presă. "Bursucul" va discuta cu jucătorii, va face planul de bătaie pentru următorul sezon şi sunt şanse foarte mari să şi conducă antrenamente.

Mai mult decât atât, Neluţu Varga este gata să îi facă pe plac tehnciainului şi să aducă în Ardeal jucători în valoare de 8 milioane de euro.

Pe lângă veniri, la fosta campioană vor exista şi plecări, iar două vedete sunt pe cale să îşi facă bagajele.

Conform sport.ro, Panagiotis Tachtsidis şi Omar El Kaddouri nu intră în calculele lui Petrescu, din cauza salariilor mari pe care cei doi le încasează la CFR Cluj.

 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele