Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”

CFR Cluj Publicat pe 20 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21564815/1/ss-lazio-roma-cfr-cluj-europa-conference-league-16-02-2023.jpg

MM Stoica s-a gândit deja la primele mutări pe care le va face Dan Petrescu la revenirea pe banca lui CFR Cluj.

Ioan Varga, patronul CFR-ului, a anunţat că s-a înţeles cu Dan Petrescu pentru a prelua echipa din vară, astfel că antrenorul va avea al treilea mandat la formaţia ardeleană. Petrescu a câştigat patru titluri în „Gruia”. 

Mihai Stoica este sigur că „bursucul” se gândeşte deja la câţiva jucători pe care îi poate aduce la echipa clujeană. Unul dintre primele transferuri ar putea fi chiar Yuri, fost jucător al „feroviarilor” între 2022 şi iulie 2023 şi a fost adus tot de Dan Petrescu.

„Cred că Petrescu o să facă eforturi să îl aducă pe Burcă înapoi (n.r. râde). Dar sunt sigur că dacă semnează, primul transfer va fi Yuri. Am curaj să fac pariu.

Nu ştiu dacă va fi primul transfer, dar sunt sigur că Yuri va juca din vară la CFR dacă Petrescu se întoarce”, a spus Mihai Stoica la emisiunea Sport Report, de la Orange Sport.

Yuri a fost transferat de Neftci Baku pentru 400.000 de euro şi mai are contract cu formaţia din Azerbaidjan până în vara anului 2025.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele