Ultima oră
Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio” Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio”
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”

Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”

CFR Cluj Publicat pe 20 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21564815/1/ss-lazio-roma-cfr-cluj-europa-conference-league-16-02-2023.jpg

MM Stoica s-a gândit deja la primele mutări pe care le va face Dan Petrescu la revenirea pe banca lui CFR Cluj.

Ioan Varga, patronul CFR-ului, a anunţat că s-a înţeles cu Dan Petrescu pentru a prelua echipa din vară, astfel că antrenorul va avea al treilea mandat la formaţia ardeleană. Petrescu a câştigat patru titluri în „Gruia”. 

Mihai Stoica este sigur că „bursucul” se gândeşte deja la câţiva jucători pe care îi poate aduce la echipa clujeană. Unul dintre primele transferuri ar putea fi chiar Yuri, fost jucător al „feroviarilor” între 2022 şi iulie 2023 şi a fost adus tot de Dan Petrescu.

„Cred că Petrescu o să facă eforturi să îl aducă pe Burcă înapoi (n.r. râde). Dar sunt sigur că dacă semnează, primul transfer va fi Yuri. Am curaj să fac pariu.

Nu ştiu dacă va fi primul transfer, dar sunt sigur că Yuri va juca din vară la CFR dacă Petrescu se întoarce”, a spus Mihai Stoica la emisiunea Sport Report, de la Orange Sport.

Yuri a fost transferat de Neftci Baku pentru 400.000 de euro şi mai are contract cu formaţia din Azerbaidjan până în vara anului 2025.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele