Ultima oră
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2

Arabia Saudită, candidatură unică pentru Campionatul Mondial 2034

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 1 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21510430/1/arabia-saudita.jpg

Arabia Saudită şi-a lansat oficial vineri campania pentru organizarea Cupei Mondiale de fotbal din 2034, pentru care este oricum singura candidată, relatează AFP.

Federaţia de Fotbal din Arabia Saudită (SAFF) a prezentat sloganul "Growing. Together." şi logo-ul candidaturii sale, reprezentând panglici multicolore întrepătrunse care desenează numerele 3 şi 4 şi sunt împodobite cu "imagini fotbalistice şi simboluri culturale", a explicat SAFF într-un comunicat.

Această candidatură "a fost posibilă doar datorită transformării rapide a ţării", a explicat preşedintele federaţiei, Yasser Al Misehal.

Candidatura face parte din politica de influenţă prin sport a Arabiei Saudite, care se înscrie în vastul proiect "Vision 2030" condus de Mohammed Ben Salman, prinţul moştenitor al Arabiei Saudite.

Verdict (fără suspans) la finalul anului 2024

Arabia Saudită este singura candidată la organizarea Cupei Mondiale din 2034, după ce cvartetul Argentina-Uruguay-Paraguay-Chile s-a retras. Primele trei ţări vor găzdui fiecare câte un meci la Cupa Mondială din 2030, coorganizată de Spania, Portugalia şi Maroc. Australia şi-a retras, de asemenea, candidatura pentru 2034 la 31 octombrie.

Ţara gazdă a Cupei Mondiale din 2034 urmează să fie anunţată la sfârşitul anului 2024.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri