Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Arbitri din Franţa şi Spania la meciurile de miercuri, din Liga Campionilor

Champions League Publicat pe 18 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21098698/1/bayern.jpg

Partidele programate, miercuri, de la ora 22.00, în manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, vor fi conduse la centru de arbitri din Franţa şi Spania.

Partida Bayern Munchen - Manchester City, în tur 0-3, va fi arbitrată de francezul Clement Turpin. Duelul va fi în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Meciul Inter - Benfica, în tur 2-0, va fi condus la centru de spaniolul Carlos del Cerro Grande. Duelul va fi în direct la Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro.

Primele calificate în semifinalele Ligii Campionilor se decid în această seară! Chelsea - Real Madrid şi Napoli - AC Milan, LIVE la Prima Sport

Primele echipe calificate în semifinalele Ligii Campionilor se stabilesc în această seară, LIVE pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro. Retururile sferturilor care îşi vor decide primele echipe din ”careul de aşi” sunt Chelsea - Real Madrid, care se vede la Prima Sport 1, şi Napoli – AC Milan, care poate fi urmărit la Prima Sport 2.

Turul de la Madrid, dintre Real şi Chelsea, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 2-0, motiv pentru care londonezii trebuie să revină în duelul din Anglia. Au de recuperat două goluri, dar în acelaşi timp trebuie să fie atenţi la atacul lui Carlo Ancelotti condus de Karim Benzema.

Golurile din tur au fost marcate de către Karim Benzema (min. 22) şi Marco Asensio (min. 74). În plus, Chelsea a rămas în 10 oameni din minutul 59 al turului, când Ben Chilwell a fost trimis direct la vestiare de către arbitru pentru un fault în situaţie iminentă de gol la Rodrygo.

Napoli – AC Milan începe de la scorul de 0-1. Milanezii au învins poate surprinzător în tur, dar în retur, pe terenul napoletanilor, va fi cu totul altceva. Gazdele din această seară au moral şi datorită situaţie din Serie A, unde sunt văzuţi deja campioni.

AC Milan s-a impus cu 1-0 în confruntarea de acasă cu Napoli, partidă arbitrată de Istvan Kovacs, prin golul decisiv al lui Bennacer (min. 40). Istvan Kovacs l-a eliminat în minutul 74 pe Anguissa, de la Napoli.

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri