Ultima oră
LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start! LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start!
VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite
S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!” S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!”
Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile
Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra
Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu” Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu”

Arbitri din Grecia, Bulgaria şi Polonia pentru meciurile echipelor româneşti din Conference League

Conference League Publicat pe 3 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/20802791/1/a2.jpg


Meciurile echipelor CFR Cluj, Universitatea Craiova şi Sepsi OSK, din prima manşă a turului trei preliminar al Conference League, vor fi conduse la centru de arbitri din Grecia, Bulgaria şi Polonia.
 
Meciul Şahtior Soligorsk - CFR Cluj, care se va disputa de la ora 20.00, la Sakarya, va fi arbitrat de o brigadă din Grecia, cu Ioannis Papadopoulos la centru.
 
Asistenţi vor fi Konstantinos Nikolaidis şi Vasileios Nikolakakis, iar rezervă Athanasios Tzilos.
 
Partida Zoria Lugansk - Universitatea Craiova, care va avea loc de la ora 20.30, va fi arbitrată de bulgarul Georgi Davidov, ajutat de asistenţii Deniz Sokolov şi Miroslav Maksimov. Rezervă va fi Dragomir Draganov.
 
Polonezul Pawel Raczkowski va conduce la centru întâlnirea Sepsi OSK - Djurgarden, programat la ora 21.00.
 
Asistemţi vor fi Radoslaw Siejka şi Adam Kupsik, iar rezervă va fi Piotr Lasyk.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri