Ultima oră
FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii! FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii!
VIDEO | Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic VIDEO | Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic
Jucător din Belarus, transferat de CSM Constanţa Jucător din Belarus, transferat de CSM Constanţa
VIDEO | Presa spaniolă, omagiu pentru Benzema: ”Adios y gracias!” VIDEO | Presa spaniolă, omagiu pentru Benzema: ”Adios y gracias!”
PSV va avea pe bancă tehnică un fost antrenor de la Ajax PSV va avea pe bancă tehnică un fost antrenor de la Ajax
Arina Sabalenka a primit din nou permisiunea de a lipsi de la conferinţa de presă de la Roland Garros Arina Sabalenka a primit din nou permisiunea de a lipsi de la conferinţa de presă de la Roland Garros

Arbitrii din Premier League, instruiţi să suspende jocurile pentru a le permite jucătorilor musulmani să bea lichide sau să ia suplimente în timpul Ramadanului

Premier League Publicat pe 21 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21069116/1/profimedia-0763656651.jpg

Arbitrii din Premier League, instruiţi să suspende jocurile pentru a le permite jucătorilor musulmani să bea lichide sau să ia suplimente în timpul Ramadanului

Conducătorii arbitrajului din Anglia le-au cerut oficialilor de meci din Premier League să suspende jocurile pentru a le permite jucătorilor musulmani să întrerupă postul în timpul Ramadanului, anunţă Sky Sports.

Arbitrii au fost sfătuiţi astfel încât jucătorii să îşi poată întrerupe postul şi să bea lichide, energizante sau suplimente, lângă teren.

De asemenea, arbitrii au fost încurajaţi să identifice jucătorii care postesc înainte de începerea meciului şi să convină asupra unei ore estimative pentru aceasta pauză.

Ramadanul va începe miercuri şi va dura o lună. Atacantul echipei Liverpool, Mohamed Salah, mijlocaşul formaţiei Chelsea, N'Golo Kanté, sau jucătorul de la Manchester City, Riyad Mahrez, se numără printre fotbaliştii care ar trebui să se abţină de la mâncare şi băutură în timpul zilei.

Un meci dintre Leicester City şi Crystal Palace a fost întrerupt în 2021 de arbitrul Graham Scott, după o jumătate de oră de joc pentru ca francezul Wesley Fofana şi internaţionalul senegalez Cheikhou Kouyaté să-şi poată întrerupe postul după apusul soarelui.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele