Ultima oră
VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!” VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!”
VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne” VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne”
Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United
”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii ”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
A fost făcut anunţul despre noul antrenor de la Rapid: ”50% e rezolvat!”

A fost făcut anunţul despre noul antrenor de la Rapid: ”50% e rezolvat!”

Arbitrul video al finalei CM de rugby, Tom Foley se retrage din activitatea internaţională, după ce a primit ameninţări cu moartea

Rugby Publicat de Daian Cutu pe 4 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21410314/1/profimedia-0826240494.jpg

Arbitrul video al finalei Cupei Mondiale de rugby, Tom Foley, care a dezvăluit săptămâna trecută că a primit ameninţări cu moartea, a decis să nu mai arbitreze la nivel internaţional.

Englezul Tom Foley a anunţat că a decis să nu mai oficieze la nivel internaţional din cauza tratamentului necorespunzător al arbitrilor din partea fanilor. Cu toate acestea, el va continua să arbitreze în Premiership.

"După ce am atins apogeul în calitate de arbitru la finala Cupei Mondiale de rugby, pare momentul potrivit pentru a lua o pauză de la jocul internaţional. Timp de 13 ani am avut norocul de a oficia alături de mulţi profesionişti dedicaţi şi de a fi implicat în unele dintre cele mai importante meciuri din rugby-ul internaţional. Presiunea şi modul în care au fost analizate toate deciziile noastre după finala Cupei Mondiale de Rugby, dar şi criticile şi abuzurile online m-au convins că aceasta este decizia corectă pentru mine în această etapă a vieţii mele. Deşi este un privilegiu să mă aflu în centrul unora dintre cele mai emblematice momente ale sportului nostru, creşterea tratamentului dur şi violent, atunci când cerinţele şi aşteptările sunt atât de mari, m-a determinat să mă opresc", a spus el.

El a avut prima sa experienţă la nivel internaţional în noiembrie 2016, într-un meci dintre România şi Tonga, şi a arbitrat în total 48 de teste, 16 în Turneul celor Şase Naţiuni şi opt în Cupa Mondială din acest an.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele