Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

”Are toate calităţile unui fundaş stânga!”. Fotbalistul din Superligă, lăudat de presa britanică

Superliga Publicat de Emanoil Ursache pe 29 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20873483/1/universitatea-craiova-farul-constanta-superliga-superbet-5-09-2022.jpg

The Guardian a publicat un material în care analizează fotbaliştii consideraţi de viitor în ”sportul-rege”. Printre ei, jurnaliştii britanici au remarcat şi un jucător român din Superligă, în vârstă de doar 16 ani.

Este vorba despre Andrei Borza, fundaşul stânga al Farului Constanţa, formaţie patronată şi antrenată de Gheorghe Hagi. Publicaţia citată i-a realizat o descriere amănunţită lui Borza, amintind inclusiv de asemănările sale cu Cristi Chivu.

Andrei Borza, considerat abil ofensiv şi defensiv

”Borza n-are nici 17 ani încă, dar joacă în prima ligă din România, la formaţia lui Gheorghe Hagi. Comparat deseori cu un alt fost căpitan al României, Cristi Chivu, datorită abilităţilor sale cu mingea în apărare, Borza a început ca atacant, înainte de a trece mijlocaş şi în final fundaş stânga, după ce Hagi însuşi a vorbit cu jucătorul despre asta.

O prezenţă constantă la naţionalele de juniori, el e descris de antrenorul U17 Daniel Mogoşanu ca perfect echipat pentru postul său. Are toate calităţile unui fundaş stânga. E un apărător bun, are şi abilităţi ofensive, munceşte mult, are viteză, controlează excelent mingea. E un profesionist chiar şi la această vârstă, face tot ce i se cere pe teren şi în afara lui.”, au scris jurnaliştii de la The Guardian.

  • 8 meciuri a bifat, în actualul sezon, Andrei Borza în Superligă pentru Farul Constanţa. Fundaşul stânga va împlini 17 ani la data de 12 noiembrie 2022.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele