Ultima oră
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă

Arina Sabalenka a primit din nou permisiunea de a lipsi de la conferinţa de presă de la Roland Garros

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 5 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21218589/1/sabalenka.jpg

Arina Sabalenka a primit din nou permisiunea de a lipsi de la conferinţa de presă după ce s-a calificat duminică în optimi de finală la Roland Garros, aşa cum a făcut şi în turul precedent, au anunţat organizatorii turneului.

"Arina Sabalenka nu va susţine o conferinţă de presă generală în această seară (duminică). Un interviu va fi realizat de un reprezentant WTA şi o transcriere va fi distribuită", au precizat organizatorii. Ca şi vineri, jucătoarea de 25 de ani "nu va fi amendată" pentru că nu a participat la conferinţa de presă obligatorie.

Ea a susţinut vineri că "nu s-a simţit în siguranţă" la conferinţa de presă, după ce a fost presată cu două zile mai devreme cu întrebări insistente despre poziţia sa faţă de războiul din Ucraina şi relaţia sa cu şeful autoritar al statului belarus, Alexander Lukaşenko.

"De luni de zile răspund la aceste întrebări la fiecare turneu şi am fost foarte clară în legătură cu sentimentele şi opiniile mele. Nu mă deranjează aceste întrebări, ştiu că trebuie să răspund presei la subiecte care nu au legătură cu tenisul meu sau cu meciurile mele. Dar miercuri (după turul al doilea), nu m-am simţit în siguranţă", a explicat ea.

Bielorusa s-a calificat în sferturile de finală după ce a învins-o duminică pe americanca Sloane Stephens cu 7-6 (7/5), 6-4. Ea este una dintre marile favorite la titlu, alături de poloneza Iga Swiatek, pe care o poate întâlni doar în finală. În turul următor, ea o va înfrunta pe ucraineanca Elina Svitolina, care a refuzat să dea mâna cu adversara sa, rusoaica Anna Blinkova, în turul 3.

"Sunt ucraineancă, fac tot ce pot pentru a-i susţine (...) pe cei care sunt în prima linie, care luptă pentru ţara noastră, pentru pământul nostru", a adăugat ea. Imaginaţi-vă acum că aceşti oameni mă văd comportându-mă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat... Ceea ce fac ruşii în ţara noastră este cu adevărat îngrozitor", a explicat soţia lui Gaël Monfils după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele