Ultima oră
Victorie electrizantă pentru Dominic Marcu la Trofeul Valea Cetăţii Râşnov Victorie electrizantă pentru Dominic Marcu la Trofeul Valea Cetăţii Râşnov
Dragoş Iancu nu renunţă! A fost operat cu succes, iar medicii i-au spus când va reveni pe teren: ”Cea mai mare frică a mea era că nu voi mai putea juca!” | VIDEO EXCLUSIV Dragoş Iancu nu renunţă! A fost operat cu succes, iar medicii i-au spus când va reveni pe teren: ”Cea mai mare frică a mea era că nu voi mai putea juca!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO ǀ Rapid - CFR Cluj 1-1, în direct la Prima Sport 1. Deac egalează! VIDEO ǀ Rapid - CFR Cluj 1-1, în direct la Prima Sport 1. Deac egalează!
VIDEO | Atmosferă specială la derby-ul feroviar. Giuleştiul trăieşte aşa cum se cuvinte la Rapid - CFR VIDEO | Atmosferă specială la derby-ul feroviar. Giuleştiul trăieşte aşa cum se cuvinte la Rapid - CFR
Internaţionalul suedez Marcus Berg se retrage din activitate Internaţionalul suedez Marcus Berg se retrage din activitate
Antrenorul lui CSM Slatina, dezamăgit de remiza cu Steaua. ”Era o echipă de bătut, dar nu am profitat” Antrenorul lui CSM Slatina, dezamăgit de remiza cu Steaua. ”Era o echipă de bătut, dar nu am profitat”

Arkadiusz Milik, la Juventus Torino! A fost împrumutat de la Marseille

Juventus Publicat pe 26 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20834038/1/milik.jpg

Juventus Torino a anunţat, vineri, că a obţinut serviciile jucătorului polonez Arkadiusz Milik, acesta fiind împrumutat de la Olympique Marseille.

Împrumutul este valabil până la 30 iunie 2023 şi este în valoare de aproape un milion de euro.

Înţelegerea include opţiunea ca Juventus să îl transfere definitiv pe fotbalist în schimbul sumei de 7 milioane de euro.

FC Barcelona, Juventus, Arsenal, Inter, PSG şi AS Roma, vizate de sancţiuni pentru încălcarea fair-play-ului financiar

Grupările FC Barcelona, Juventus Torino, Arsenal, Inter Milano şi AS Roma se numără printre cluburile europene care ar fi vizate de sancţiuni pentru încălcarea fair-play-ului financiar, la fel ca PSG şi Olympique Marseille, notează The Times, potrivit L’Equipe.

Sancţiunile vor veni în septembrie, potrivit jurnalului britanic.

Ar exista două liste: una cu zece cluburi în afara cadrului impus pentru sezonul 2020/2021 şi alta cu 20 de cluburi care au încălcat fair-play-ul financiar în sezoanul 2021/2022.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele