adplus-dvertising
Ultima oră
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”
VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet
Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi” Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc
VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi” VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi”

Arkadiusz Milik, la Juventus Torino! A fost împrumutat de la Marseille

Juventus Publicat pe 26 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20834038/1/milik.jpg

Juventus Torino a anunţat, vineri, că a obţinut serviciile jucătorului polonez Arkadiusz Milik, acesta fiind împrumutat de la Olympique Marseille.

Împrumutul este valabil până la 30 iunie 2023 şi este în valoare de aproape un milion de euro.

Înţelegerea include opţiunea ca Juventus să îl transfere definitiv pe fotbalist în schimbul sumei de 7 milioane de euro.

FC Barcelona, Juventus, Arsenal, Inter, PSG şi AS Roma, vizate de sancţiuni pentru încălcarea fair-play-ului financiar

Grupările FC Barcelona, Juventus Torino, Arsenal, Inter Milano şi AS Roma se numără printre cluburile europene care ar fi vizate de sancţiuni pentru încălcarea fair-play-ului financiar, la fel ca PSG şi Olympique Marseille, notează The Times, potrivit L’Equipe.

Sancţiunile vor veni în septembrie, potrivit jurnalului britanic.

Ar exista două liste: una cu zece cluburi în afara cadrului impus pentru sezonul 2020/2021 şi alta cu 20 de cluburi care au încălcat fair-play-ul financiar în sezoanul 2021/2022.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele