Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

Arlauskis are ambiţii mari la Universitatea Craiova. ”Să câştig campionatul cu patru echipe diferite”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 3 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20847493/1/arla.jpg

Giedrius Arlauskis (34 de ani) a revenit în Superliga! Portarul din Lituania a semnat cu Universitatea Craiova un acord pe un an.

El a explicat că are ambiţii mari sub comanda lui Mirel Rădoi şi vrea să câştige patru titluri cu patru echipe diferite în România.

Arlauskis a câştigat până în prezent campionatul cu: Unirea Urziceni, FCSB şi CFR Cluj.

 ”Am ales Universitatea Craiova pentru că vreau să rescriu istoria, să câştig campionatul cu patru echipe diferite. Asta este dorinţa mea, să vedem dacă putem să câştigăm.

Sunt şanse mari să câştigăm campionatul. Este un club mare, care are suporteri şi tradiţie şi nu a fost greu să aleg Craiova. Singura dorinţă pe care o am anul acesta este să câştig campionatul.

O să fac tot ce depinde de mine să ajut echipa. Cum întotdeauna am avut încredere în mine, eu cred că o să reuşim să ajungem sus împreună.

Până acum am venit doar ca şi advserar aici şi întotdeauna mi-a fost uşor să joc pentru că era o atmosferă superbă. Pe mine m-au motivat întotdeauna.

Mă bucur că sunt aici şi îmi doresc să vină într-un număr mult mai mare, dar pentru asta trebuie să ne bătem la campionat”
, a fost reacţia lui Arla, după ce a semnat cu oltenii.

Echipa lui Mirel Rădoi l-a pierdut în această vară pe Mirko Pigliacelli, care a semnat cu Palermo. În acest moment, titular este David Lazar.

  • 173 de meciuri a bifat Giedrius Arlauskis în Superliga pentru CFR Cluj, Unirea Urziceni şi FCSB.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri