Ultima oră
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”
Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”

Arnautovic e anchetat de UEFA pentru comportamentul din meciul Austria - Macedonia de Nord, de pe Arena Naţională

EURO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20246793/1/arnautovic.jpg

UEFA a deschis o anchetă disciplinară împotriva jucătorului austriac Marko Arnautovic, pentru comportamentul său din meciul Austria – Macedonia de Nord, scor 3-1, de pe Arena Naţională, în cadrul grupei C de la EURO 2020.

Forul continental a numit "un inspector etic şi disciplinar" pentru a ancheta "incidentul" care l-a implicat pe atacantul austriac în vârstă de 32 de ani, a anunţat UEFA într-un comunicat, fără a preciza sancţiunea pe care o riscă.

Duminică, Arnautovic a fost introdus pe teren în minutul 59 al meciului Austria – Macedonia de Nord, scor 3-1 pe Arena Naţională, şi a înscris în minutul 89. Austria a reuşit prima victorie la un Campionat European.

După ce a înscris, Arnautovic a strigat şi a gesticulat nervos în direcţia adversarului Ezgjan Alioski, făcând referire la originile sale albaneze. Căpitanul Austriei, David Alaba, a intervenit şi i-a pus mâna la gură atacantului.

"Au existat câteva cuvinte dure, ieri, în tensiunea meciului, iar pentru acestea vreau să-mi prezint scuzele, mai ales prietenilor mei din Macedonia de Nord şi Albania. Vreau să spun un lucru foarte clar: NU SUNT RASIST! Am prieteni în aproape toate ţările şi susţin diversitatea. Cine mă cunoaşte este conştient de acest lucru", a scris Arnautovic, pe Instagram.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele