Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Arne Slot a confirmat că îi va urma lui Klopp pe banca celor de la Liverpool

Liverpool Publicat de Daian Cutu pe 17 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21595586/1/slot.jpg

Antrenorul olandez Arne Slot a confirmat vineri, într-o conferinţă de presă, faptul că va prelua conducerea echipei engleze FC Liverpool din vară, după plecarea lui Jurgen Klopp.

„Pot confirma că voi fi antrenorul lui FC Liverpool în sezonul viitor”, a declarat Slot în cadrul conferinţei de presă, iar clubul Feyenoord Rotterdam, unde Arne Slot a fost principal în ultimele trei sezoane, a publicat pe reţelele sociale un videoclip în care îi mulţumeşte tehnicianului.

Arne Slot a fost campion al Ţărilor de Jos în 2023 şi a câştigat Cupa anul acesta, iar FC Liverpool va trebui să plătească o sumă de transfer în schimbul acestuia, pentru că antrenorul se află încă sub contract cu gruparea din Rotterdam.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele