Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

“Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool

Liverpool Publicat de Daian Cutu pe 19 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21597501/1/klopp.png

Jurgen Klopp şi-a marcat despărţirea de Liverpool cântând numele lui Arne Slot, succesorul său, în timpul discursului de adio ţinut duminică în incinta stadionului Anfield, relatează AP.

Purtând un hanorac roşu cu cuvintele "I'll Never Walk Alone" pe spate, Klopp i-a delectat pe fanii de acasă cu cântecul "Arne Slot, la la la la la la la" - pe ritmurile piesei "Live is Life" a trupei austriece Opus.

Slot, care antrenează echipa olandeză Feyenoord din 2021, a declarat vineri că va fi următorul tehnician al formaţiei Liverpool. Cele două cluburi nu au confirmat oficial numirea.

Klopp s-a despărţit după aproape nouă ani de Anfield. Ultimul său meci a fost o victorie emoţionantă cu 2-0 împotriva lui Wolverhampton.

" Să-l primiţi pe noul antrenor aşa cum m-aţi primit pe mine", a spus Klopp la microfon, în timp ce fanii lui Liverpool scandau cântecul lui Arne Slot.

"Continuaţi să credeţi şi să împingeţi echipa ... Sunt unul dintre voi acum. Vă iubesc nespus de mult."

Slot şi-a încheiat perioada petrecută la Feyenoord conducând echipa la o victorie cu 4-0 în faţa echipei Excelsior, duminică, în campionatul olandez.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele