Ultima oră
Un fotbalist a ales liga secundă în detrimentul lui Dinamo Un fotbalist a ales liga secundă în detrimentul lui Dinamo
UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei
Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”

Arnold Garita a fost dat în judecată! Situaţia fostului atacant de la Argeş a ajuns la FIFA

FC Argeș Publicat de Tudor Moisa pe 1 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21302112/1/arnold.jpg

Arnold Garita a părăsit-o pe FC Argeş, în această vară, alegând drumul Arabiei Saudite. Atacantul a semnat cu Al Faisaly deşi mai avea contract cu piteştenii.

Acum, clubul din liga secundă s-a decis să îl dea în judecată pe Garita. Conform Prosport, Viorel Tudose, sponsorul principal de la FC Argeş, a explicat situaţia atacantului.

”E treaba domnului Garita unde a ales să semneze, dar noi l-am avertizat printr-o hârtie acum vreo lună şi jumătate că trebuie să se prezinte la antrenamentele lui FC Argeş.

Dacă a semnat pe la arabi, atunci e treaba lui, dar echipa care l-a legitimat şi-a asumat multe riscuri. Garita este jucătorul nostru până în vara anului 2024. Nu poate pleca la o altă echipă din postura de jucător liber de contract.

L-am şi dat în judecată, iar avocaţii noştri se ocupă de proces. Deja a fost achitată taxa de timbru, iar aceasta nu este deloc una mică. Nu mă interesează pe ce clauză din contract se bazează el. Totuşi, hai să lăsăm să se judece procesul şi vom discuta atunci mai multe”, a spus Tudose.

În vârstă de 28 de ani, Garita a jucat un sezon la FC Argeş şi a marcat 14 goluri în 40 de partide. De-a lungul carierei, camerunezul a mai evoluat în Belgia, dar şi în ligile inferioare din Franţa şi Anglia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele