Ultima oră
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă

Arsenal, prima mare lovitură după ce a pierdut titlul în Premier League. Starul din naţionala Angliei a semnat contractul

Arsenal Publicat pe 23 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/21133379/1/profimedia-0774477505.jpg

Prelungirea contractului lui Bukayo Saka cu Arsenal, aşteptată de câteva săptămâni, a fost oficializată marţi. Tânărul atacant englez (21 de ani, 26 de selecţii), care a marcat 13 goluri şi a oferit 11 pase de gol în 37 de meciuri în Premier League în acest sezon, a semnat din nou cu tunarii pe "termen lung".

Potrivit presei engleze, el a semnat pentru încă trei sezoane, până în 2027.

"Păstrarea celor mai buni jucători tineri este esenţială pentru ca noi să continuăm să progresăm, iar Bukayo este deja o parte importantă a actualei echipe şi a viitorului", a declarat antrenorul său, Mikel Arteta, citat în comunicatul lui Arsenal.

Arteta, după ce Arsenal a pierdut titlul în Premier League: ”Este vremea vindecării!”

Mikel Arteta, managerul lui Arsenal, spune că echipa sa a avut "o călătorie incredibilă", dar acum "trebuie să se vindece" după ce a pierdut în cursa pentru titlu în Premier League, scrie BBC.

Înfrângerea suferită sâmbătă de Gunners la Nottingham Forest a confirmat Manchester City drept campioană pentru al treilea sezon consecutiv, în timp ce Arteta şi jucătorii săi se întreabă ce ar fi putut fi.

După un început de sezon fulminant, Arsenal avea opt puncte avans în fruntea clasamentului după 18 meciuri şi deţinea acelaşi avans faţă de City la începutul lunii aprilie, deşi a jucat un meci în plus.

Cu toate acestea, o serie de doar două victorii în ultimele opt meciuri a permis echipei lui Pep Guardiola să îi depăşească şi să obţină titlul cu trei meciuri înainte de final.

"Sunt incapabil să mă gândesc la asta în acest moment. Trebuie să felicităm City", a declarat Arteta pentru BBC Match of the Day.

"A fost o călătorie incredibilă pentru noi în cele 10 luni de competiţie cu City, fiind în faţa lor pentru atât de mult timp. Am învăţat lecţii uriaşe. Am transformat multe la acest club. Am făcut paşi uriaşi, dar cireaşa de pe tort este să câştigăm un campionat, iar noi nu am reuşit.

Arsenal a fost lider timp de 248 de zile în sezonul 2022-23, cele mai multe zile fără să termine pe primul loc din istoria primei ligi engleze.

După o astfel de cădere dramatică, Arteta caută acum o modalitate de a-şi motia echipa pentru ultimul meci al sezonului şi mai departe.

"Acesta este fotbalul. Este o zi foarte tristă, am lucrat timp de 11 luni cu acest obiectiv şi am fost în top atâtea zile", a declarat el pentru Sky Sports. "Am concurat, dar nu am fost de ajuns. Acum trebuie să ne vindecăm. Este foarte dureros. Trebuie să găsesc o modalitate de a-i ridica pe jucători şi ne aşteaptă o săptămână grea".

Arsenal a obţinut doar două victorii şi trei înfrângeri în ultimele opt meciuri disputate

În timp ce City a avut o serie remarcabilă de 11 victorii în Premier League.

"Îmi cer scuze. Am avut convingerea că putem reuşi, echipa nu a făcut-o şi este responsabilitatea mea", a declarat antrenorul de 41 de ani.

mail-share icon Email
viewscnt

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele