Ultima oră
Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie” Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie”
”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu ”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu
Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport
Echipajul Scîrlet - Itu se reuneşte la Raliul Argeşului CATENA Echipajul Scîrlet - Itu se reuneşte la Raliul Argeşului CATENA
Florin Maxim, antrenorul ce a impresionat fotbalul românesc a semnat! Florin Maxim, antrenorul ce a impresionat fotbalul românesc a semnat!
Fostul căpitan al echipei de rugby a Scoţiei, acuzat de violenţă domestică, nu mai are voie să se apropie de soţia sa Fostul căpitan al echipei de rugby a Scoţiei, acuzat de violenţă domestică, nu mai are voie să se apropie de soţia sa

Arsenal remizează cu Brighton şi nu trece de zona mediană a Premier League

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 2 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20415526/1/ars-bri.jpg

Formaţia Arsenal Londra a remizat sâmbătă seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Brighton, într-un meci din etapa a şaptea a campionatului Angliei.

Brighton este în acest moment mai bine clasată decât Arsenal, ocupând locul 5, cu 14 puncte. Arsenal este pe 9, cu 10 puncte.

Partidele West Ham – Brentford, Tottenham – Aston Villa, Crystal Palace – Leicester şi Liverpool – Manchester City se vor disputa duminică.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele