Ultima oră
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

Arsenal va susţine un meci amical cu o echipă a starurilor din MLS, care va fi pregătită de Wayne Rooney

Arsenal Publicat pe 21 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/21069535/1/arsenal-antrenament.jpg

Arsenal Londra va disputa, în vară, un meci amical cu o selecţionată a vedetelor din liga nord-americană de fotbal (MLS), care va fi pregătită de Wayne Rooney. Meciul dintre Arsenal şi MLS All-Star va avea loc la 19 iulie, la Washington.

Pentru Rooney, acest All-Star Game va fi al treilea. Fostul atacant al Angliei a făcut parte din echipa MLS All-Star care s-a confruntat cu Atletico Madrid în 2019 şi a jucat împotriva celor mai buni jucători ai MLS în 2011 ca membru al Manchester United.

Am avut un loc în primul rând pentru a urmări creşterea şi dezvoltarea Major League Soccer, mai întâi ca jucător şi acum ca manager.

Oportunitatea de a conduce cei mai buni din liga noastră împotriva unui mare club din Premier League precum Arsenal va fi un punct culminant pentru mine personal şi o experienţă de neuitat pentru fanii noştri pasionaţi”, a declarat Rooney.

Fundaşul Takehiro Tomiyasu nu va mai evolua în acest sezon pentru Arsenal

Fundaşul echipei Arsenal, Takehiro Tomiyasu, nu va mai evolua în acest sezon, după ce a fost operat la genunchi, a anunţat, marţi, clubul din Premier League.

Fundaşul dreapta japonez a ieşit în minutul 9 al meciului din optimile Ligii Europa cu Sporting Lisabona.

Antrenorul său, Mikel Arteta, a spus că este îngrijorat, deoarece internaţionalul japonez în vârstă de 24 de ani „nu este unul care exagerează”.

După înlocuirea sale în meciul din Liga Europa de joia trecută, examinările au confirmat că Takehiro Tomiyasu a suferit o accidentare semnificativă la genunchiul drept”, a spus Arsenal într-un comunicat. „Tomi a fost operat cu succes la Londra, marţi şi va fi indisponibil pentru restul sezonului”.

Arsenal a fost eliminat din Europa League la loviturile de departajare, dar este lider în campionatul Angliei cu opt puncte avans faţă de Manchester City, care are un meci mai puţin disputat.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele