Ultima oră
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”
Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix
VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui
Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia

Arsenal vrea să prelungească perioada împrumutului lui Martin Odegaard

Arsenal Publicat pe 16 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/20066720/2/odegaard-arsenal.jpg

Martin Odegaard (22 de ani) a jucat 10 meciuri pentru Arsenal în acest sezon, după împrumutul din ianuarie, de la Real Madrid. Cu toate acestea ”tunarii” sunt gata să ceară un altul, pe încă un an, din vara acestui an, până în vara lui 2022.

Arsenal consideră că se poate folosi în continuare de el şi poate da un randament bun, deşi până acum s-a făcut remarcat doar cu un gol, iar acela în Europa League. În plus, presa din Anglia notează că, dacă evoluţiile din perioada următoare vor avea o pantă ascendentă, atunci Arsenal se gândeşte să îl transfere definitiv.

Arsenal a învins în cea mai recentă etapă din Premier League, pe Tottenham, cu 2-1, dar a primit un gol de poveste. Erik Lamela a deschis scorul în minutul 33 al meciului. Argentinianul lui Spurs a frunctificat o pasă venită de la Lucas într-un mare mod: din rabona!

Naturaleţea cu care a lovit Lamela balonul face execuţia deosebit de tehnică să pară o formalitate asemănătoare unui şut cu latul sau cu şiretul.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele