Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

AS anunţă că Benzema are "cale liberă" spre câştigarea Balonului de Aur

Real Madrid Publicat pe 13 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20672941/1/tw-real-madrid-1.jpg

Cu un nou gol decisiv pentru Real Madrid şi după eliminarea lui Robert Lewandowski cu Bayern din Liga Campionilor, atacantul francez Karim Benzema a devenit marele favorit pentru câştigarea Balonului de Aur 2022, scrie cotidianul AS.

"Calificarea Realului în semifinale îi deschide calea lui Benzema către recompensa supremă care există în fotbal: Balonul de Aur. Majoritatea presupuşilor săi rivali sunt în afara cursei: Messi şi Mbappé au căzut în faţa Realului pe Bernabeu cu un hattrick de la Karim, Cristiano Ronaldo a pierdut cu Atlético, Haaland este afară.. şi ultimul care se alătură clubului este Robert Lewandowski, după ce Bayern a pierdut în sferturile de finală cu Villarreal”, scrie AS.

Benzema a marcat 38 de goluri în tot atâtea meciuri în acest sezon, al 12-lea în Liga Campionilor.

Dacă va câştiga Balonul de Aur, Benzema ar deveni al cincilea francez care câştigă acest trofeu după Raymond Kopa (1958), Michel Platini (1983, 1984, 1985), Jean-Pierre Papin (1991) şi Zinedine Zidane (1998).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele