Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

AS Roma contează pe Mourinho, în ciuda zvonurilor despre o eventuală despărţire

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 3 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20970238/1/mourinho.jpg

Directorul general al clubului AS Roma, Tiago Pinto, a declarat marţi că echipa din capitala Italiei contează pe Jose Mourinho chiar dacă în presă au apărut diverse zvonuri care îl prezintă pe tehnician ca fiind următorul selecţioner al naţionalei portugheze.

„Când angajezi un antrenor precum Mourinho, trebuie să fii pregătit pentru zvonuri. În optsprezece luni, nu este pentru prima dată când un alt club sau o federaţie şi-ar manifesta interesul faţă de el”, a declarat Tiago Pinto. El a mai adăugat: „Sunt portughez, de fiecare dată când Portugalia schimbă antrenorul, toată lumea vorbeşte despre Mourinho. Dar noi, AS Roma, intenţionăm să mergem mai departe cu el”.

Naţionala Portugaliei a rămas fără antrenor din data de 15 decembrie, ziua în care Fernando Santos şi-a prezentat demisia.

Cotidianul sportiv Record a publicat apoi articole în care dădea ca sigur faptul că aducerea lui Jose Mourinho reprezenta o prioritate pentru Federaţia Portugheză de fotbal (FPF). S-a susţinut chiar că FPF ar putea angaja un interimar pentru a-i oferi lui Mourinho posibilitatea să încheie actualul sezon la AS Roma, echipă cu care lusitanul are contract până în 2024.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele