Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

AS Roma - Feyenoord 4-1. Formaţia lui Mourinho s-a calificat cu emoţii în semifinalele Europa League

Europa League Publicat pe 21 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21101804/1/profimedia-0770873386.jpg

AS Roma a învins joi seara, pe teren propriu, după prelungiri, formaţia olandeză Feyenoord Rotterdam, cu scorul de 4-1, calificându-se în semifinalele Ligii Europa.

La Roma, echipa locală a deschis scorul în minutul 60, prin Spinazzola, apoi romanii au avut un gol anulat de decizia VAR, în minutul 77, pentru ca oaspeţii să înscrie imediat, în minutul 80, golul care îi putea duce în semifinale, prin Igor Paixao.

În minutul 89, Paulo Dybala, intrat pe teren cu un sfert de oră mai devreme, în minutul 73 a marcat golul de 2-1 pentru gazde, care au trimis partida în prelungiri.

Golurile care au calificat AS Roma în semifinale au fost reuşit în minutul 101 de El Shaarawy şi în minutul 108 de căpitanul Lorenzo Pellegrini.

De notat faptul că arbitrul englez Anthony Taylor a scos de două ori cartonaşul roşu: Prima oară în minutul 32, când i-a arătat cartonaşul roşu secundului lui Mourinho, Salvatore Foti, care l-a împiedicat pe Gimenez (Feyenoord) să repună mingea la un aut, lovindu-l peste gât. A doua oară, în minutul 119, când l-a eliminat pe Santiago Gimenez (Feyenoord).

În semifinale, AS Roma va evolua cu Bayer Leverkusen, iar FC Sevilla va juca împotriva formaţiei Juventus.

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele