Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

AS Roma, la un meci de a doua finală europeană la rând, în Europa League. Jose Mourinho: ”Leverkusen te poate distruge când pierzi mingea”

Europa League Publicat pe 12 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21122317/1/jm.jpg

Tehnicianul echipei AS Roma, Jose Mourinho, a declarat, joi seară, după meciul cu Bayer Leverkusen, scor 1-0, din prima manşă a semifinalelor Ligii Europa, că nu a fost uşor pentru el şi jucătorii săi, deoarece a fost necesară concentrare totală pe toată durata partidei.

Trebuie să le dăm credit băieţilor. Au această mentalitate, această dorinţă şi această empatie. Nu a fost un meci uşor, a fost dificil din punct de vedere mental. Este dificil împotriva echipei Bayer Leverkusen, să stai concentrat 90 de minute. Te poate distruge când pierzi mingea”, a spus Mourinho.

De cealaltă parte, antrenorul formaţiei Bayer Leverkusen, Xabi Alonso, a afirmat că în retur echipa sa nu trebuie să greşească. ”Nu suntem satisfăcuţi de acest rezultat – nu voiam să pierdem.

Însă ştim că mai avem o şansă săptămâna viitoare şi este clar ce vrem să facem. Trebuie să câştigăm. Nu este loc de greşeală. Trebuie să stăm concentraţi”, a declarat el.

Massimiliano Allegri, dup remiza cu Sevilla 

Tehnicianul echipei Juventus Torino, Massimiliano Allegri, a declarat, joi seară, după meciul cu FC Sevilla, scor 1-1, din prima manşă a semifinalelor Ligii Europa, că este încrezător că formaţia sa poate obţine calificarea în finala competiţiei.

Ştiam că meciul va fi dificil. Am început bine, dar am făcut câteva greşeli în ultima treime de teren şi am primit gol la primul contraatac. Apoi am avut o repriză secundă bună şi merităm remiza.

 Egalul schimbă dinamica dublei manşe, în special în ceea ce priveşte încrederea în noi. Categoric nu meritam să pierdem. Până la urmă, golul a fost meritat şi ne ajută în drumul către finală. Sunt încrezător că putem, echipa a arătat mereu să se poate ridica din nou şi poate lupta”, a spus Allegri.

De cealaltă parte, antrenorul formaţiei FC Sevilla, Jose Luis Mendilibar, a subliniat efortul depus de echipă tot meciul. “Ceea ce trebuie să reţin la acest meci este efortul e care l-am depus timp de peste 90 de minute şi o primă repriză foarte bună, în care am câştigat multe mingi şi am creat pericol.

În repriza a doua nu am reuşit să le facem probleme adversarilor. Am vrut să facem pressing avansat şi să încercăm să câştigăm mingi în jumătatea lor, să fim aproape de poarta lor, dar a fost greu pentru noi să câştigăm acele mingi şi până la urmă a trebuit să ne apărăm mai în spate”, a declarat Mendilibar.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele