adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

AS Roma – Lecce, joi, de la 22.00, pe Look Sport şi PrimaPlay.ro. Umilit în Serie A şi în Europa, Mourinho îşi caută gloria în Coppa Italia

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2022
mail-share icon Email
Roma lui Jose Mourinho suferă în campionat, unde e abia a şasea şi nu are nicio şansă la titlu. Totuşi, portughezul ar putea să cucerească un trofeu, în acest an, în Cetatea Eternă. Coppa Italia pare cea mai la îndemână competiţie pentru romani, cu atât mai mult cu cât granzii din Serie A sunt concentraţi pe campionat.
 
De altfel, în campionat echipa lui Mourinho e abia a şaptea şi are doar 35 de puncte, cu 15 mai puţin decât liderul Inter.
 
Însă pentru a emite pretenţii măcar în Cupa Italia, Roma trebuie să treacă în optimile competiţiei de Lecce. Totuşi, Lecce e şi ea capabilă de surprize, la fel cum Roma a arătat până acum că e capabilă de surprize neplăcute pentru pătimaşii săi fani.
 
Oaspeţii, echipă de Serie B, au trecut în 16-imi de Spezia, 2-0 în deplasare, în timp ce „giallorossi” intră în competiţie abia acum.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele