Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

"Aşa a vrut Dumnezeu!". Mesajul lui Ionel Ganea, după ce Gică Hagi l-a împrumutat pe George Ganea la FC Argeş

Farul Constanta Publicat pe 5 feb 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20594764/1/rps9583.jpg


Ionel Ganea (48 de ani) a comentat în stilul propriu plecarea fiului său, George Ganea (22 de ani), de la Farul la FC Argeş, sub formă de împrumut.
 
Cu Jefte Betancor golgheter la zi în Casa Liga 1 şi cu Gabi Iancu readus în campionatul intern pentru a-şi relansa cariera, Gică Hagi a considerat că Ganea Jr. nu mai are foarte multe şanse la Farul, motiv pentru care l-a trimis la FC Argeş, unde fiul Ganezului va prinde mai multe minute.
 
Un pas în spate în cariera tânărului atacant, dar unul care nu-l supără pe tatăl său:
 
"Sper să aibă noroc şi succes acolo unde e. Ce să facem? Asta e viaţa la artişti: noaptea veseli, ziua trişti. Aseară s-a rezolvat treaba.
 
E ziua «Regelui» azi şi îi urez şi eu «La mulţi ani» pe această cale. Noi am fost colegi. Mi-a fost şi antrenor. Aşa a vrut Dumnezeu, să-l antreneze şi pe băiatul meu. Ce să zic, de Gică numai de bine. George a primit foarte bine vestea", a declarat Ganea Senior, sâmbătă, pentru Fanatik.ro.
 
Două goluri în 14 meciuri a reuşit George Ganea pentru Farul în acest sezon.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele