Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

"Aşa ceva e inacceptabil!". Pochettino, dezamăgit după 0-3 cu Monaco

Ligue 1 Publicat pe 20 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20644672/1/mauricio-pochettino.jpg


Umilinţa suferită dumnică de PSG, 0-3 pe terenu lui AS Monaco, nu i-a picat deloc bine lui Mauricio Pochettino. Antrenorul argentinian a pus eşecul pe seama începutului start de meci şi vrea să folosească pauza pentru meciurile echipelor naţionale pentru a restarta o echipă în derivă.
 
Chiar dacă titlul în Ligue 1 nu va fi o problemă în acest sezon PSG are momente în care arată rău sau foarte rău. Unul dintre ele a avut loc duminică, iar deplasarea de pe terenul lui AS Monaco a arătat o echipă în derivă, în care Neymar şi Mbappe au fost departe de nivelul maxim, iar apărarea a avut o zi horror. Pentru Pochettino, startul greo a fost inacceptabil, iar viitorul trebuie să însemnre o reconstrucţie:
 
"Sunt dezamăgit de felul în care am început. Nu este acceptabil la acest nivel de competiţie. Nu este acceptabil să începem aşa cum am făcut noi. Prima repriză a afectat meciul. Sunt foarte dezamăgit.
 
Echipa trebuie să se elibereze. Această pauză competiţională trebuie folosită pentru a uita şi a reveni în cea mai bună formă, cu responsabilitatea pe care o avem faţă de acest tricou. Este vina jucătorilor şi a staff-ului. Ei trebuie să ridice capul şi meargă mai departe", a declarat Pochettino, pentru presa franceză, la finalul meciului.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele