Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Asensio, prima lovitură a verii dată de PSG

PSG Publicat de Daian Cutu pe 2 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21216703/1/profimedia-0647616689.jpg

Internaţionalul spaniol Marco Asensio, în vârstă de 27 de ani (35 de selecţii, două goluri), va pleca de la Real la finalul sezonului, după şapte ani petrecuţi la club.

Cei de la Marca scriu că Asensio şi-a dat acordul să meargă la PSG şi va avea un salariu de 10 milioane de euro pe an.

Jucătorul este reprezentat de Jorge Mendes, despre care se ştie că este un apropiat al lui Luis Campos, director sportiv la PSG. Agentul portughez ar mai fi încercat să plaseze la Paris un alt jucător al său, mijlocaşul uruguayan Manuel Ugarte (Sporting CP). format la Mallorca,

Marco Asensio s-a transferat la madrileni în 2015, ajungând pe Bernabeu abia după un sezon de împrumut la Espanol Barcelona.

  • A jucat 285 de meciuri pentru Real Madrid, marcând 61 de goluri şi oferind 32 de pase de gol. Asensio a jucat de patru ori împotriva lui PSG (3 victorii, 1 înfrângere - 0 goluri, 1 assist).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele