Ultima oră
”Mereu mă voi duce îmbrăcat militar când va câştiga Steaua campionatul”. Ilie Năstase a venit cu replica pentru Florin Talpan ”Mereu mă voi duce îmbrăcat militar când va câştiga Steaua campionatul”. Ilie Năstase a venit cu replica pentru Florin Talpan
”Ne-am îndeplinit obiectivul intermediar”. Bogdan Andone, precaut înainte de barajul cu Mioveni ”Ne-am îndeplinit obiectivul intermediar”. Bogdan Andone, precaut înainte de barajul cu Mioveni
Galeria FCSB-ului se revoltă, după ce a aflat câte bilete a primit pentru derby-ul cu Rapid: „“Încă o dată îşi arată caracterul murdar!” Galeria FCSB-ului se revoltă, după ce a aflat câte bilete a primit pentru derby-ul cu Rapid: „“Încă o dată îşi arată caracterul murdar!”
Lovitură pentru City! S-a aflat cât de gravă e accidentarea lui Ederson Lovitură pentru City! S-a aflat cât de gravă e accidentarea lui Ederson
Lovitură în Superliga! Gicu Grozav semnează: „Lucrurile sunt rezolvate” Lovitură în Superliga! Gicu Grozav semnează: „Lucrurile sunt rezolvate”
Adrian Mititelu nu renunţă! Mai mulţi jucători semnează cu FCU Craiova Adrian Mititelu nu renunţă! Mai mulţi jucători semnează cu FCU Craiova

”Asta ar fi salvarea lui. Să plece el!”. Singura modalitate ca Octavian Popescu să redevină jucătorul din sezonul trecut | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 28 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21211582/2/fcsb-rapid-bucuresti-play-off-superliga-superbet-27-05-2023-2.jpg

Rapid Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, scor 5-1, formaţia FCSB, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă.

Rapid a avut un start incredibil pe Arena Naţională, într-un meci fără nici o miză. Giuleştenii au deschis scorul prin Luckassen, în minutul 7. Zece minute mai târziu, Pănoiu a şutat de la marginea careului, balonul a fost deviat şi a intrat în plasă, pentru 2-0.

În minutul 26 a înscris şi Paul Iacob, iar la pauză era 3-0 pentru Rapid. În minutul 34, partida a fost întreruptă în două rânduri, pentru câte două minute, după ce galeria FCSB-ului a aruncat cu torţe în teren şi a avut scandări rasiste la adresa echipei adverse.

La începutul reprizei secunde, FCSB a efectuat patru schimbări, iar unul dintre jucătorii nou intraţi a redus din diferenţă. Octavian Popescu a marcat în minutul 58 şi a fost eliminat în minutul 63, după ce l-a lovit pe Funsho Bamgboye. Atacantul nigerian a reuşit apoi o dublă, în minutele 68 şi 79, ducând scorul la 5-1. 

Octavian Popescu a avut un sezon slab şi nu a mai avut evoluţiile din stagiunea trecută. Florinel Coman a trecut peste accidentări şi nu a putut fi scos din echipă după evoluţiipe care le-a avut. 

În direct la Prima Sport, Adrian Cristea şi Răzvan Pleşca au vorbit despre evoluţiile lui Popescu. Ei susţin că dacă Florinel Coman ar pleca, Tavi Ppescu a putea redeveni tituar în banda stângă. 

”Asta ar fi salvarea lui. Să plece el!”

”E tânăr. Trebuie să îi dăm încredere. Acum nu putem să îi punem ştampilă. A avut evoluţii bune, dar acum are o perioadă mai proastă pentru el”, a spus Andrei Cristea, la Prima Sport. 

”Cred că asta ar fi salvarea lui. Să plece Coman şi să fie om de bază în banda stângă”, a spus Răzvan Pleşca, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele