Ultima oră
Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra
Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu” Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu”
Transfer fabulos în Superligă! Fotbalistul cu un CV de top, crescut de Inter şi AC Milan, a semnat cu ”U” Cluj Transfer fabulos în Superligă! Fotbalistul cu un CV de top, crescut de Inter şi AC Milan, a semnat cu ”U” Cluj
VIDEO | Ploaia torenţială din New Delhi a întrerupt cursa de Moto 3 din India VIDEO | Ploaia torenţială din New Delhi a întrerupt cursa de Moto 3 din India
Victoriile chiar costă! Ce salariu impresionant primeşte Marius Şumudică la Gaziantep Victoriile chiar costă! Ce salariu impresionant primeşte Marius Şumudică la Gaziantep
Plusuri şi minusuri remarcate de presa spaniolă după primul meci al lui Ianis Hagi ca titular în La Liga: ”De asta a fost înlocuit!” Plusuri şi minusuri remarcate de presa spaniolă după primul meci al lui Ianis Hagi ca titular în La Liga: ”De asta a fost înlocuit!”

Asta face un antrenor adevărat! Reacţia lui Massimiliano Alvini, după gafa lui Ionuţ Radu din Fiorentina - Cremonese

Stranieri Publicat pe 15 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20818894/1/ionut-radu-cremonese.jpg

Ionuţ Radu a comis-o încă din prima etapă a noului sezon de Serie A. Portarul român a greşit în prelungirile partidei Fiorentina – Cremonese, iar gazdele s-au impus cu 3-2. Însă, antrenorul Massimiliano Alvini i-a luat apărarea românului, pe care l-a încurajat şi despre care a declarat că trebuie să îşi revină.

Presa din Italia l-a atacat grav pe fostul portar titular al naţionalei României sub 21 de ani. Nu acelaşi lucru l-a făcut şi antrenorul echipei Cremonese, care, chiar dacă a fost supărat, a declarat că românul a avut, până atunci, o evoluţie foarte bună.

A avut o prestaţie foarte importantă. Era căzut jos şi i-am zis să ridice capul, se vorbeşte despre el pentru o nouă eroare cu altă echipă, dar trebuie să privească înainte. În sezonul trecut a fost crucificat pentru o situaţie similară, nu poţi să distrugi aşa un copil!

Acea greşeală nu există, la fel precum actuala, s-a şters, aparţine trecutului. Sunt foarte mulţumit de prestaţia lui. Este un portar mare şi i-a fost pusă o etichetă pe care nu o merită”, a comentat Massimiliano Alvini.

Gazzetta dello Sport, analiza gafei lui Ionuţ Radu 

Fiorentina a învins cu scorul de 3-2 formaţia Cremonese, duminică seară, într-un meci contând pentru prima etapă din Serie A. Jucătorii români Ionuţ Radu şi Vlad Chiricheş au fost titulari la Cremonese

Ionuţ Radu a fost integralist şi a marcat un autogol, în minutul 90+5, care a adus înfrângerea echipei sale. Vlad Chiricheş a fost înlocuit la pauză cu Giacomo Quagliata.

Au marcat Bonaventura 16, Jovic 34, Ionuţ Radu 90+5 autogol – pentru Fiorentina, iar Okereke 19 şi Bianchetti 68 au înscris pentru Cremonese.

Într-un alt meci al primei etape din Serie A, Lazio Roma, fără Ştefan Radu, a învins duminică echipa Bologna, scor 2-1. Au marcat De Silvestri 68 autogol, Immobile 79 (Lazio), respectiv Arnautovic 38 din penalti (Bologna).

Iată ce a scris Gazzetta dello Sport despre Ionuţ Radu:

Revine blestemul portarului. După dezastrul ce a costat-o pe Inter lo scudetto, încă un blackout, mai dureros decât cel cu Bologna. Ionuţ pare căzut într-un abis fără fund, o gaură neagră care apare dintr-odată şi îl absoarbe. De neînţeles cum de s-a pierdut şi a devenit victima unei alte erori tehnice inexplicabile. Ceea ce trebuia să fie începutul renaşterii sale s-a transformat într-o duminică de lacrimi şi de neîncredere.

Păcat de cele trei intervenţii formidabile la Biraghi, Bonaventura şi Milenkovici, anulate de centrarea devenită coşmar, la care, în loc să respingă mingea peste bară, a încercat să o prindă. Şi aşa Radu a fost aruncat din nou în infernul trăit în ultimele patru luni. Fotbalul este crud uneori şi anumite ştampile ajung să fie foarte greu de şters, lăsând amprente profund”.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele