Ultima oră
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri
Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti
”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid ”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid

Asta înseamnă Ştefan Radu pentru Lazio! Ce scrie pe locul său de parcare

Lazio Publicat de Răzvan Cîrceag pe 13 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38294/20550531/1/stefanradu.jpg

În cadrul unui interviu, Hristu Chiacu a povestit ceva interesant despre Ştefan Radu, care reflectă când de bine văzut este românul la Lazio Roma. 

Chiacu şi Radu sunt prieteni de mai bine de 20 de ani, după ce au legat o prietenie la juniorii lui Dinamo. Acesta a povestit că Ştefan Radu este cunoscut drept „boss”, pe Olimpico. 

„Eu i-am spus: «Tu ai o vârstă, aşteaptă-ţi rândul!» De fiecare dată când a intrat, a făcut-o foarte bine. El e foarte apreciat acolo. La noi, nu prea vorbeşte lumea despre el, dar acolo e altceva. Am fost la Roma la sfârşitul anului şi am văzut.  

Să-ţi spună cineva într-o ţară străină «boss» înseamnă ceva. În parcarea de la Olimpico, are un loc de parcare pe care scrie «boss», alături de poza lui.  

Eu cred că va mai juca şi la anul, depinde de el. Mi-a spus că, la cum aleargă cei tineri, ar mai juca cinci ani. Oricum, pe el nu-l mai văd se se întoarcă în România. Nici să joace, nici să locuiască aici. Nici copiii lui nu vor să vină în România”, a dezvăluit Hristu Chiacu, pentru GSP. 

Ştefan Radu este fotbalistul cu cele mai multe meciuri jucate din istoria lui Lazio, având 417 apariţii.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Lazio

Ultimele articole Toate articolele