Ultima oră
Anthony Joshua anunţă că următorul său meci va avea loc în septembrie Anthony Joshua anunţă că următorul său meci va avea loc în septembrie
VIDEO | Florinel Coman, marele absent al duelului de titlu cu Farul VIDEO | Florinel Coman, marele absent al duelului de titlu cu Farul
VIDEO | FCSB - Farul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Miculescu deschide scorul! VIDEO | FCSB - Farul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Miculescu deschide scorul!
Medalie de bronz pentru judoka Alex Creţ, la CE de la Zagreb Medalie de bronz pentru judoka Alex Creţ, la CE de la Zagreb
VIDEO | Eugen Trica aduce revirimentul la FCU Craiova! ”Să nu ne îmbărăm cu apă rece, am câştigat doar prima finală” VIDEO | Eugen Trica aduce revirimentul la FCU Craiova! ”Să nu ne îmbărăm cu apă rece, am câştigat doar prima finală”
”Lipsesc multe lucruri”. Ioan Ovidiu Sabău nu îşi explică atitudinea elevilor săi ”Lipsesc multe lucruri”. Ioan Ovidiu Sabău nu îşi explică atitudinea elevilor săi

"Asta le întrece pe toate!". Imaginile cu Djokovic care l-au făcut pe Kyrgios să "explodeze" la adresa sârbului

Tenis Publicat pe 23 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19400150/1/kyrgios.jpg


Imaginile cu Novak Djokovic petrecând alături de soţia sa şi alţi jucători de tenis de la Adria Tour, depistaţi între timp cu COVID-19, l-au înfuriat pe Nick Kyrgios. Iar rebelul din ATP nu l-a menajat deloc pe liderul mondial.
 
Djokovic a anunţat în timpul zilei de marţi că testul efectuat la Belgrad a ieşit pozitiv, iar el şi soţia sa, Jelena, au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Imediat, asupra sârbului lider mondial s-a năpustit o avalanşă de critici, din partea fanilor sau a oamenilor din tenis. Iar stupoarea a crescut odată cu publicarea unor imagini în care Djokovic şi ceilalţi jucători dansau într-un club de noapte din Belgrad.
 
Pentru Kyrgios, văzut drept principala sursă de probleme şi lucruri trăsnite din ATP, imaginile au fost prea mult: "Mă rog pentru toţi jucătorii care au contactat COVID-10. Nu-mi spuneţi mie că am făcut ceva iresponsabil sau prostesc. Asta le întrece pe toate!", a postat australianul, pe twitter.
În urma Adria Tour, au mai fost infectaţi cu coronavirus Borna Coric, Grigor Dimitrov, Viktor Troicki şi soţia sa, Aleksandra, dar şi fizioterapeutul lui Djokovic, Marko Paniki, şi antrenorul lui Grigor Dimitrov, Kristijan Groh. Participanţi la ediţia din Zadar, Croaţia, a Adria Tour, croatul Marin Cilic şi rusul Andrey Rublev au anunţat că au intrat în autoizolare voluntară.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele