Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Aşteptarea a luat sfârşit! Manuel Neuer a revenit la antrenamentele lui Bayern Munchen

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 28 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21297993/1/neue.jpg

Portarul german Manuel Neuer a revenit luni la antrenamentele echipei sale, Bayern Munchen, după aproape nouă luni de absenţă, a anunţat clubul bavarez pe site-ul său oficial.

Neuer a participat la sesiunea de dimineaţă a antrenamentului de luni, alături de jucătorii care nu au evoluat în meciul de duminică, disputat pe teren propriu cu Augsburg şi câştigat de Bayern cu scorul de 3-1.

Jucătorul în vârstă de 37 de ani s-a pregătit împreună cu coechipierii săi pentru prima oară din decembrie 2022, atunci când a suferit o accidentare la schi.

În absenţa lui Neuer şi după plecare lui Jan Sommer, Bayern l-a transferat în această lună pe portarul israelian Daniel Peretz (23 de ani).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele