Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

Aston Villa are ambiţii mari! Oferă 100 de milioane de euro pentru două staruri de la Barcelona şi Juventus

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 5 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21115847/1/aston.jpg

Echipa engleză Aston Villa este gata să ofere peste o sută de milioane de euro pentru doi jucători: Ferran Torres (FC Barcelona) şi Dusan Vlahovic (Juventus Torino), susţine cotidianul spaniol Marca în ediţia sa de vineri.

Aston Villa s-a înţeles deja cu Mateu Alemany, directorul sportiv de la FC Barcelona, care va ajunge la Birmingham la 1 iulie, iar acum încearcă două lovituri pe piaţa transferurilor. Cotidianul spaniol Marca a scris vineri că Aston Villa va face o ofertă de 55 de milioane Barcelonei pentru atacantul Ferran Torres, suma urmând să fie mărită până la 65 de milioane prin diverse bonusuri.

Antrenorul lui Aston Villa îl vrea pe Torres pentru că acesta are deja o experienţă în Premier League, unde a evoluat pentru Manchester City.

Al doilea jucător aflat în vizorul grupării din Birmingham este atacantul sârb al lui Juventus, Dusan Vlahovic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele