Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Astra Giurgiu nu se desfiinţează. Fosta campioană a României are ambiţii mari. ”Rămân oamenii importanţi”

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 21 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20783941/1/astra.jpg

Astra Giurgiu a retrgradat în sezonul trecut în Liga 3. Campioana României a fost în pericol de desfiinţare datorită problemele financiare, dar lucrurile par că s-au redresat, iar optimismul a revenit la fosta campioană a României.

Echipa îşi va muta baza de pregătire la Giurgiu, după ce în ultima perioadă jucătorii s-au antrenat la Ploieşti, în baza de pregătire din cartierul „9 mai”. Preşedintele echipei a dezvăluit că Ioan Niculae nu renunţă la echipă.

„Ne vom muta cu totul la Giurgiu, unde vom beneficia de toate condiţiile necesare. În urma unei discuţii cu domnul Ioan Niculae, dumnealui a decis că activitatea va continua cu obiectivul imediat al promovării.

În afara jucătorilor ploieşteni, care au plecat la alte echipe, rămân oamenii importanţi precum Gabi Matei sau Dragoş Firţulescu. Conducerea tehnică este asigurată de Adonis Puiu şi George Şanţmare. De acum înainte, întreaga activitate a echipei noastre se va desfăşura doar în oraşul Giurgiu”
, a spus Marian Costea, conform GSP.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri