Ultima oră
Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio” Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio”
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”

Astra şi Craiova vor să meargă la TAS: "E aberant să susţii astfel de lucruri!". Sezon terminat pentru giurgiuveni

Superliga Publicat pe 31 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19437911/1/dani-coman.jpg


Astra Giurgiu, prin vocea lui Dani Coman, anunţă că e gata să meargă la TAS, dacă va pierde cu 3-0 la masa verde meciul amânat de patru ori contra celor de la Universitatea Craiova, acţiune la care e gata să apeleze şi oltenii. Pentru clubul giurgiuvean urmează două săptămâni de izolare, sinonime cu finalul campionatului.
 
"Au fost două programări pentru acest joc care nu s-au disputat pentru ceea ce s-a întâmplat la Craiova. Nu pot spune din culpa Craiovei. Nu cred că se pune problema de 3-0 la masa verde. Mergem la TAS, e aberant să susţii astfel de lucruri", a spus Dani Coman, la Telekom Sport, pentru ca, la câteva minute distanţă, şi Sorin Cârţu să vorbească despre această posibilitate: "Şi noi ne ducem la TAS dacă nu ne dă 3-0. Să ne ducem toată lumea la TAS! E o problemă să nu avem acolo în fiecare an, vrei să-i dezobişnuim pe ăia?", a spus preşedintele Craiovei.

Sezon terminat pentru Astra

Ca urmare a deciziei DSP de a trimite ambele echipe ale Astrei în izolare timp de două săptămâni, Astra nu va mai putea juca în acest sezon, care se încheie, oricum, pe 3 august: "Au fost nişte zile cumplite, în care nu ne-am antrenat deloc. Am repetat testele. Din păcate, am avut rezultate pozitive, atât la prima echipă, cât şi la echipa a doua. Da, voiam să jucăm acest meci, să terminăm acest campionat pe teren, aşa cum ne-am dorit întotdeauna. Cu copii născuţi în 2002, dar voiam să jucăm neapărat. Indiferent că jucam cu Craiova, cu FCSB... Să vedem clasamentul la final, cu rezultatele de pe teren. Eu i-am rugat să facem doar un test, Liga a insistat să facem două teste. Eu le-am zis sub formă de glumă să facem două teste, dar să plătească Liga unul. Dacă a ţinut gluma... Banii în returnăm din drepturile TV. Băieţii au intrat în izolare. Şi prima echipă şi a doua. Toţi cei care au fost contacţi au intrat în izolare. Aşteptăm decizia DPS-ului, dar, din discuţiile pe care le-am avut, nu vom da drumul activităţii în următoarele 14 zile. Asta am înţeles", a mai punctat fostul goalkeeper al Rapidului.
mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele