Ultima oră
Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV

Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech

Atac brutal la Istvan Kovacs, după eliminarea lui Bauza din partida CFR Cluj – FC U Craiova. Reacţia lui Adrian Mititelu Jr.

FC U Craiova 1948 Publicat pe 1 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21216099/1/kovacs.jpg

Meciul CFR Cluj – FC U Craiova a fost influenţat şi de o decizie controversată de arbitraj, o hotărâre luată de Istvan Kovacs în minutul 68, atunci când i-a arătat destul de uşor al doilea cartonaş galben lui Bauza şi l-a eliminat. Adrian Mititelu Junior a reacţionat în online şi l-a făcut praf pe arbitrul din Carei.

Fiul lui Adrian Mititelu nu a aşteptat finalul partidei şi a postat următorul mesaj pe pagina de Facebook personală: ”EXECUŢIE ÎN DIRECT DIN PARTEA CELUI MAI MARE IDIOT DIN ARBITRAJUL ROMÂNESC!”.

Partida, care s-a văzut în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, a intrat în prelungiri, iar CFR Cluj s-a impus cu 1-0. În reprizele adiţionale, FC U Craiova a mai văzut un cartonaş roşu şi a terminat partida în nouă jucători.

Astfel, în urma acestui succes, CFR Cluj va reprezenta România în Conference League.

Faza eliminării lui Bauza

Adrian Mititelu s-a enervat când a aflat cine va conduce ”finala” CFR Cluj – FC U Craiova

Adrian Mititelu s-a enervat în momentul în care a aflat că Istvan Kovacs va conduce partida dintre CFR Cluj şi FC U Craiova, finala barajului pentru calificarea în Conference League, care a fost în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

Omul de afaceri credea că delegarea a fost făcută pentru a fi avantajată CFR Cluj. El a oferit şi câteva meciuri în care consideră că fosta campioană a României a primit un ”plus” când a fost condusă la centru de Kovacs, iar ceea ce a hotărât Comisia Centrală a Arbitrilor pentru finala pentru Conference League este, din punctul său de vedere, o trimitere directă.

Adrian Mititelu a declarat şi că Istvan Kovacs a arbitrat mai mereu FC U Craiova greşit.

Asta este vestea proastă a zilei. Eu am o repulsie când mă arbitrează acest băiat. Tot timpul când m-a arbitrat... eu nu spun că a vrut să ne facă rău, dar nu a fost inspirat. La ultimul meci i-a făcut cadou echipei lui Mihai Rotaru două penalty-uri inexistente. Dacă îmi aduc aminte, când jucam cu CFR prin 2007-2008, tot timpul când arbitra el comitea nişte erori în favoarea celor de la CFR.

E cel mai bun arbitru pentru unii. Aţi văzut ce a făcut pe unde a fost, a făcut nenorociri pe unde a fost, câte greşeli a făcut. A fost un arbitru foarte bun, dar se putea o delegare mult mai echilibrată.

Altă nenorocire e că e Cătălin Popa la VAR. Aceeaşi brigadă care a fost la meciul cu CS U şi au dat două penalty-uri aiurea. Aceeaşi brigadă, la Botoşani, am avut cel puţin un penalty, dacă nu două şi n-a vrut să le vadă. Eu nu vreau să mă vait de arbitraj, dar sunt dezamăgit. Se putea o delegare mult mai echilibrată.

E o delegare colac de salvare pentru CFR. Eu aşa simt. Pe cuvânt, el a fost legat de foarte multe meciuri cu CFR. Şi FCSB a păţit-o cu Kovacs, chiar şi CS U a avut probleme. Nu mai spun de prietenia lui cu Balaj, să spunem că n-ar conta. Mie mi se pare că e o delegare colac de salvare pentru CFR. Şi mi-l dai pe Popa care are 17 greşeli împotriva noastră! O să tragă liniile cum le trag, o să facă ei... Popa vine după noi, la toate meciurile îl avem", a spus Adrian Mititelu, la Fanatik, înaintea partidei CFR Cluj – FC U Craiova.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri