Ultima oră
VIDEO | Metz - Lyon 1-2. Ladislau Boloni are o situaţie tot mai dificilă în clasament VIDEO | Metz - Lyon 1-2. Ladislau Boloni are o situaţie tot mai dificilă în clasament
VIDEO | Bologna - Verona 2-0. Gazdele urcă pe 4 în Serie A! VIDEO | Bologna - Verona 2-0. Gazdele urcă pe 4 în Serie A!
VIDEO | Leverkusen - Mainz 2-1. Liderul din Bundesliga trece cu bine peste un meci complicat VIDEO | Leverkusen - Mainz 2-1. Liderul din Bundesliga trece cu bine peste un meci complicat
EXCLUSIV | Vasile Miriuţă nu este impresionat de baza celor de la FCSB! "Eu le-am văzut astea în '98" EXCLUSIV | Vasile Miriuţă nu este impresionat de baza celor de la FCSB! "Eu le-am văzut astea în '98"
VIDEO | Sub bagheta lui Adi Mutu, CFR arată excelent. ”La statistică stăm bine, dar să dăm continuitate”
VIDEO | Sub bagheta lui Adi Mutu, CFR arată excelent. ”La statistică stăm bine, dar să dăm continuitate”
VIDEO | ”Am avut 30 de minute bune”. Zeljko Kopic vede partea bună din eşecul cu CFR VIDEO | ”Am avut 30 de minute bune”. Zeljko Kopic vede partea bună din eşecul cu CFR

Atac devastator la adresa lui Stoichiţă! "A fost un antrenor mediocru, nu-l recomandă nimic"

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 13 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21346491/1/stoichita.png

Florin Prunea a lansat un atac devastator la adresa lui Mihai Stoichiţă.

Fostul portar a naţionalei este indignat de comportamentul directorului tehnic şi a venit şi cu acuzaţii la adresa acestuia.

"Stoichiţă a stat în tribună, alături de şefii FRF. Chiar nu se găseşte nimeni acolo care să-l tragă de mânecă şi să-l potolească. Să-i spună că ne facem de râs, cu indicaţiile pe care el le dă peste banca tehnică. E penibil şi jenant ce face.

Rădoi a spus public că a fost deranjat, dar văd că Stoichiţă nu se opreşte. Sincer, mă mir că Edi Iordănescu acceptă aşa ceva. Îl ştiu un antrenor cu personalitate, care nu acceptă astfel de lucruri, dar n-a avut nicio reacţie pe acest subiect.

Face numai tâmpenii pe la loturile de juniori, cu selecţie impusă antrenorilor, acum văd că se bagă şi la echipa naţională mare, iar Burleanu stă lângă el şi nu-i zice nimic. Ştiţi de ce? Pentru că Stoichiţă îi are pe toţi la mână din FRF. Pe Burleanu, pe Bodescu, pe Viş… Bine, pe Vişan, săracu, ce să-l ai la mână, că ăla e nevinovat total.

Dacă Stoichiţă se apucă să vorbească despre tot ce ştie din interiorul FRF, sare în aer toată clădirea aia de la Casa Fotbalului. Explodează!

Stoichiţă nici n-are ce să caute în acea funcţie. A fost un antrenor mediocru, nu-l recomandă nimic. E o funcţie în care trebuie să fie nume precum Mircea Lucescu, Loţi Boloni, Cornel Dinu. Stoichiţă ar vrea ca el să continue să sărăcească fotbalul românesc şi banii să se ducă la el în buzunar, iar noi, foştii internaţionali, să stăm să aplaudăm de pe margine.

Oameni din FRF au mers la Burleanu să-i atragă atenţia privind porcăriile pe care Stoichiţă le face. E vorba despre Vlăduţ Munteanu, Marius Niculae. Burleanu i-a trimis la plimbare, pentru că, repet, Stoichiţă îl are şi pe el la mână." a declarat Florin Prunea, conform GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri