Ultima oră
”Am avut un alt plan pentru acest meci”. Bernd Storck, dezamăgit total de cum a decurs jocul cu Universitatea Craiova ”Am avut un alt plan pentru acest meci”. Bernd Storck, dezamăgit total de cum a decurs jocul cu Universitatea Craiova
Andrei Ivan a spart seria nefastă! Gol după mai bine de jumătate de an. ”Sper să marchez la fiecare meci” Andrei Ivan a spart seria nefastă! Gol după mai bine de jumătate de an. ”Sper să marchez la fiecare meci”
Laszlo Dioszegi a lămurit posibilul transfer a lui Alexandru Albu | VIDEO EXCLUSIV Laszlo Dioszegi a lămurit posibilul transfer a lui Alexandru Albu | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alaves - Atletico Madrid 2-0. Ianis Hagi şi Horaţiu Moldovan, lăsaţi pe bancă VIDEO | Alaves - Atletico Madrid 2-0. Ianis Hagi şi Horaţiu Moldovan, lăsaţi pe bancă
E gata! Cât de gravă este accidentarea lui Vlad Chiricheş | VIDEO EXCLUSIV E gata! Cât de gravă este accidentarea lui Vlad Chiricheş | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Real Madrid - FC Barcelona 0-1 în direct pe Prima Sport 1 şi Prima 4K! Catalanii deschid scorul după o eroare a lui Lunin VIDEO | Real Madrid - FC Barcelona 0-1 în direct pe Prima Sport 1 şi Prima 4K! Catalanii deschid scorul după o eroare a lui Lunin

Atac devastator la adresa lui Stoichiţă! "A fost un antrenor mediocru, nu-l recomandă nimic"

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 13 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21346491/1/stoichita.png

Florin Prunea a lansat un atac devastator la adresa lui Mihai Stoichiţă.

Fostul portar a naţionalei este indignat de comportamentul directorului tehnic şi a venit şi cu acuzaţii la adresa acestuia.

"Stoichiţă a stat în tribună, alături de şefii FRF. Chiar nu se găseşte nimeni acolo care să-l tragă de mânecă şi să-l potolească. Să-i spună că ne facem de râs, cu indicaţiile pe care el le dă peste banca tehnică. E penibil şi jenant ce face.

Rădoi a spus public că a fost deranjat, dar văd că Stoichiţă nu se opreşte. Sincer, mă mir că Edi Iordănescu acceptă aşa ceva. Îl ştiu un antrenor cu personalitate, care nu acceptă astfel de lucruri, dar n-a avut nicio reacţie pe acest subiect.

Face numai tâmpenii pe la loturile de juniori, cu selecţie impusă antrenorilor, acum văd că se bagă şi la echipa naţională mare, iar Burleanu stă lângă el şi nu-i zice nimic. Ştiţi de ce? Pentru că Stoichiţă îi are pe toţi la mână din FRF. Pe Burleanu, pe Bodescu, pe Viş… Bine, pe Vişan, săracu, ce să-l ai la mână, că ăla e nevinovat total.

Dacă Stoichiţă se apucă să vorbească despre tot ce ştie din interiorul FRF, sare în aer toată clădirea aia de la Casa Fotbalului. Explodează!

Stoichiţă nici n-are ce să caute în acea funcţie. A fost un antrenor mediocru, nu-l recomandă nimic. E o funcţie în care trebuie să fie nume precum Mircea Lucescu, Loţi Boloni, Cornel Dinu. Stoichiţă ar vrea ca el să continue să sărăcească fotbalul românesc şi banii să se ducă la el în buzunar, iar noi, foştii internaţionali, să stăm să aplaudăm de pe margine.

Oameni din FRF au mers la Burleanu să-i atragă atenţia privind porcăriile pe care Stoichiţă le face. E vorba despre Vlăduţ Munteanu, Marius Niculae. Burleanu i-a trimis la plimbare, pentru că, repet, Stoichiţă îl are şi pe el la mână." a declarat Florin Prunea, conform GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri