Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Atacantul dorit de FCSB a semnat cu Petrolul! UPDATE: Anunţul ”lupilor”

Petrolul Ploiești Publicat pe 23 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21293113/1/petrolul-bucurie-gol.jpg

Mihai Roman II a fost transferat de Petrolul! Ploieştenii au ajuns la un acord cu atacantul lăsat liber de contract de FC Botoşani zilele trecute, informaţia fiind confirmată chiar de conducerea clubului ”lupilor galbeni”. Vârful de 31 de ani reziliase recent acordul cu clubul din Moldova.

În acest sezon, Mihai Roman a evoluat în ”roş-alb-albastru” în cinci partide, marcând un gol, iar, surprinzător, zilele trecute a reziliat contractul cu FC Botoşani. Iată că nu a stat prea mult timp pe bară, acum semnând un contract cu Petrolul.

UPDATE: E oficial! Roman a fost prezentat de Petrolul miercuri seară. 


Da, l-am transferat pe Mihai, e posibil să mai vină şi altcineva, vom vedea. Este un atacant foarte bun. A dat şi anul trecut multe goluri, am rămas miraţi că a devenit liber de contract. Imediat, l-am achiziţionat.

Îi mai avem atacanţi centrali pe Irobiso şi pe Petrovic, care poate juca şi în bandă. Este OK, s-a pregătit, a făcut şi azi antrenament", a reacţionat Claudiu Tudor pentru GSP.

FC Botoşani refuzase trecerea lui Roman la FCSB în vara trecută 

Roman revenise la clubul din Botoşani în iarna anului 2022, după plecarea de la Universitatea Craiova, unde a stat patru ani şi jumătate.
Valerfiu Iftime excludea, în urmă cu exact un an, transferul lui Mihai Roman II la FCSB.

Patronul Botoşanului credea că vârful de atac mai are nevoie de un sezon în Moldova pentru a reveni la forma care l-a consacrat, apoi se poate gândi la o mutare.

"Nu. M-a sunat şi pe mine cineva, dar nu am vorbit nimic cu domnul Becali. Mi se pare dificil pentru Mihai Roman să plece de la FC Botoşani în momentul ăsta. Au mai fost transferuri pe ruta asta, dar ar trebui să facem o mică corectură. Nu s-a oferit niciun ban la transferul lui Mihai Roman, nu e 400.000 de euro, aşa cum s-a spus. Şi nu am luat niciun ban la Soiledis. Au fost tranferuri şi o să mai fie, nu e închis.

Exclud acum transferul. Mihai Roman trebuie să joace un an la viteza lui de croazieră, adică să dea 20 de goluri, să fie marcator adevărat şi apoi poate să joace la o echipă mai bună.

FC Botoşani are nevoie acum de el şi cred că eu pot să îl ajut mai mult decât altă echipă în momentul ăsta, să joace meci de meci, să fie alimentat, respectat, încurajat că poate da mai mult ca fotbalist
", a declarat Iftime în iulie 2022.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri