Ultima oră
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”

Atacantul francez Georginio Rutter va evolua la Leeds United. Suma de transfer este de 40 de milioane de euro, un record

Premier League Publicat pe 15 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20982991/3/tutter-1.jpg

Leeds a oficializat transferul atacantului francez Georginio Rutter (20 de ani) până în 2028. Clubul englez a plătit 40 de milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile tânărului jucător, acesta fiind cel mai scump transfer din istoria clubului britanic, scrie lequipe.fr.

Jucătorul de la Hoffenheim are patru selecţii în naţionala Franţei de tineret.

El a fost format la echipa franceză Rennes.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele