Ultima oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

Atalanta a învins Spezia cu 5-2 şi s-a calificat în sferturile Cupei Italiei

Serie A Publicat pe 19 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20988709/1/atalanta-2023-1.jpg

Atalanta Bergamo a învins joi, pe teren propriu, scor 5-2, formaţia Spezia, în optimile de finală ale Cupei Italiei.

Primul sfert de oră al meciului dintre Atalanta şi Spezia a fost unul cu trei goluri înscrise. Lookman a reuşit o dublă pentru gazde, în minutele 10 şi 12, dar Albin Ekdal a readus pe Spezia în joc cu un gol marcat în minutul 14. Hateboer, în minutul 26, a refăcut avantajul de două goluri al Atalantei, însă Daniele Verde a redus din diferenţă în minutul 38 şi la pauză s-a intrat Atalanta – Spezia 3-2.

Repriza secundă a adus desprinderea Atalantei, în minutul 72, prin Hojlund, iar autogolul înscris de Ampadu în minutul 90 a închis tabela la 5-2 pentru Atalanta, care s-a calificat în sefrturile de finală ale Cupei Italiei.

În sferturile de finală, Atalanta va evolua cu Internazionale Milano.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele